Sevgili Savas,Savas Macun wrote:Bence Nobre ile baslamasi daha dogru.Nobre adam gecmese de ileride topu tutup arkadaslarini cogalmasini saglayabiliyor.Ayrica defansa pres yapiyor, baski yapiyor.GS'in defanstan ne kadar zor top cikardigini dusunecek olursak Nobre ile baski kurup GS'i topu sisirmeye zorlamasi lazim zira Toraman,Koray,Zan ve Diatta hava hakimiyeti olan adamlar.Boylece Lincoln'de devre disi kalir.Ozan Ersoy wrote: Bu arada Nobre'den cekinen arkadaslara cekinmeyin derim. Cunku ilk 11 oynamayacak. Ertugrul Saglam'da cift forvet oynayacak yurek ve toto$ yok. Tek forvet olarak da Bobo'ya da Nobre'den daha cok guveniyor ki dogrusu da bu. Bobo Nobre'den daha etkili, topu ayaginda tutabilen, calim atip adam gecebilen, iki ayagini da kullanabilen bir topcu.
Nobre ancak Besiktas geriye duserse son yarim saat icinde girer. O zaman da GS'in ekmegine yag surmus olur.
Ozan Ersoy
Bobo daha teknik ve yetenekli ama Nobre kadar pres yapamiyor.Bence Bobo'yu ikinci yarida macin durumuna gore sokmasi lazim.
Selamlar
Savas
Nobre'nin Bobo'ya gore ayaginda daha cok top tutabildigi fikrine katilmam mumkun degil... ben henuz kendisini 2 adam gecerken gorebilmis degilim.. ama pasi alip beklemekse kastin bilemem.. kaldiki sezon basinda Nobre hem formsuz hem de ES ile sorunlar yasadi... Bobo ise sezona iyi bir giris yapti... keske senin dedigin gibi bir degisiklik yapsa ama sanmiyorum...Nobre'nin bize sansi hep tuttugu da ayri bir konu ama yine de Bobo ile baslayacaktir.. arkasinda da Delgado ile oynar diye dusunuyorum..