Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Merhaba,
Coktandir yazmiyordum forumda. Simdi maclari takip ederken Erciyes'in ilk yariyi 2-0 geride oldugunu gordum. Bu hafta takimlarimiz cok basarili degil su ana kadar
Radyodan duydugum kadariyla bizim takim iyi bastiriyor ama farki ancak 1'e indirebildik..
Butun psikolojik dengelerini bozduk, hersey lehimize dondu. Lincoln agirligini koymaya basladi. Seyirci costu. Sion hem moral olarak hem fizik olarak cokuntu icinde. Ilk yaridaki kontrataklarindan eser kalmadi.
Rakip ceza sahasi onunde cok faul almaya basladik. Nonda cikti mi bu arada ben farkedemedim ?
Bu herifte $eytan tuyu var. Haci hocaya buyu yaptirip TD'nin beyninine giriyor. Bunda bir i$ var. Degilse bu adamin bu kadar kaciri$ina kimse bir halt edemiyor.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ufuk Sezekkaplan wrote:Niye 3-2'ye baglamiyoruz ? Al forvetten Hakan'i koy Baris'i. Orta sahada top gosterme. Tur icin yeterli. Atacaksak boyle de atariz...
Dogru aslinda. Kendimize yediremiyoruz herhalde. Hakan bugun pek bir sey yapamadi. ONun yerine Baris'i alsak gol sansimiz da artar.