Ferhat icin bende uzuldum ama Aydin icin icin iyi olmus bence 2 yil kendini gosterme sansi bulmus bence.
Genc oyunculari oynatamiyorsan veya takimda yer ayiramiyorsan oyuncunun kiralanmasi taraftariyim.
Kucuk takimlar daha mucadeleci top oynadiklari icin (Feldkampli GS haric)daha yararli olur diye dusunuyorum en azindan paf takimindan daha yararli oldugu kesin.
Eger dogruysa, Ferhat ın Vestel ile kac senelik antlasma yaptıgına bakmak lazım. Buraya yazıyorum; antlasması bittiginde bonservisi elinde ya bedavaya GS a donecektir yada Avrupa ya transfer olacaktır. Antlasmasının bitiminden once Manisaspor kume duser ve kotu performans gosterirse, gene dusuk bir ucret karsılıgı bonservisini alırız.Geçen sene bu çocukları Gerets az oynatıyor diye kıyamet kopuyordu, şimdi birer ikişer yolluyoruz. Demek hiç şans vermeden yollamak lazım eleştirilmemek için. Ferhat için çok üzüldüm, Aydın sakatlık probleminden kurtulursa gerçekten yerli Figo olur.
Bu cocukların ozde GS lı olmadıgını kulahıma anlatın. Aydın 2 senelik kiralık, Ferhat ı da bonservisi eline gecene kadar kiralık olarak gorun. Ve bunlara ek H. Balta icin 750K. Bence iyi antlasma yapılmıs, cok basarılı bir transfer hamlesi olmus.
Ferhat ın bonservisi ile verilmesi, 2. Orkun operasyonunun ilk fazıdır. Basarılı sekilde yurutulen bu hamleden oturu yonetimi tebrik ederim.