Ercan Arslan wrote:Sevgili Ali,
cok pesimist olacak bir durum yok.. Vestel bu ligdeki en kaliteli takimlardan biri... Arda'nin sag tarafa gecmesi de olagan disi bir problem degil.. Aykut'un yedigi golde zerre kadar hatasi yok...ustune en az 2 net pozisyonu cikardigini sende görmüssün zaten, yani Kalli'nin kaleci degisikliginin de bir olumsuz yönü yok suana dek... Servet kötü... bunu zaten tartisalim demistim... sonucta zorlu bir deplasmandayiz... oyun kalitesinden cok sonuca bakmak lazim... rakiplerimizin puan kaybettigi bu haftada 3 puani yine alabilirsek buyuk basaridir... Hakan'in kendine yapilan penaltiyi Umit'e birakmasi da, benim rekor takintim yok mesaji gibiydi...
Sevgili Ercan,
Ben futbola bakip cok pesimist oluyorum, tek tek o ne yapti, bu nerede muhabbetine degil o kadar.
Orkun-Aykut isini yazistik, ben bir hatada kaleci degistirmeyi sevmiyorum, iyi mesaj degil. Ayrica ben kale ve defansta devamlilik cok onemli diye dusunenlerdenim, degisiklige mecbur kalmadigin surece.
Arda konusunda ise ayni fikirde degiliz. Sadece Arda'yi saga alarak solda cok iyi oynayan bir adamin yerini degistirmekle kalmayip, Sabri'yi de beke cekiyorsun. Ayhan, Arda, Linderoth illa oynayacaksa (ki bunun bir yolu tek forvet, cift on libero oynamak) Ayhan saga gecsin en azindan.
Manisa'nin nisbeten iyi olmasi bahane olmamali ne kotu oyuna ne puan kaybetmeye.
Hem BJK hem FB hem de biz kotuyuz bu hafta, acaba cidden bu hafta ici Avrupa, hafta sonu lig programini cikaramiyor muyuz?
Ali