Bence rekor hic onemli degil.. Hakan rekoru kirsin, hatta o macta 3 gol atsin, 2. macta kacirdi mi yine ayni psikolojiye girecektir..Hakan Sukur'un gol rekoru meselesi... basta Hakan olmak uzere herkeste bir beklenti var... atsa da hepimiz kurtulsak diye... bu da oynayan Hakan'in atamadikca elestirilmesine, oynamazsa da Hakan'in rekoru kiramamanin getirdigi gerginligi takima yansitmasi durumunu getirebilir..
Siyasi, tarikat, rekor vs ben anlamam.. Futbolcunun sahada yaptiklarina ve yapamadiklarina bakarim.. Gecen sezona kadar Hakan in basarilari ortada.. Ama gecen sezonla birlikte artik verimliligi kalmadi.. Kadroda tutulabilir, sonradan oyunada girebilir ama ilk onbir olmamali artik..
Zayif kaliyor.. Macta alti pasta onune gelen topta oyle bir gerildi ki "kaleciyi iceri sokacak simdi" dedim.. Ama Serkan a geri pasi verdi resmen.. Yani Serkan o kadar rahat aldi ki topu geri pasi olsa bu kadar olurdu..
Kacirdigi tum pozisyonlarda hatali vurus veya tercih yapti pazar aksami.. Sanssizlik falan hikaye..
Maalesef Hakan kolay baski altina girebilen bir futbolcu.. Basinda bunu iyi biliyor ve durmadan Hakan in ustune oynuyorlar..
Neyse santrafora transfer olacagini varsayarsak geriye kalan en onemli sorun bence defans..
Servet cok kolay calim yiyor.. Bire birde mudahaleyi beceremiyor.. Isi bilen bir fovet fena harcar onu.. Bouzid i bir gorseydik diyorum..
Ugur desen AG macinda iyi gozuktu ama bence yetersiz.. Fizik olarak o bolgeyi kapatamaz.. Kontenjanin son hakkini sag beke kullansak bence cok iyi olur..
Bir de Orkun konusu var.. Daha onu sinayacak bir mac olmadi.. Ama ustunde buyuk baski olacak.. InsAallah altindan kalkar ama supheli..