FB 0/2-Chelsea 2/1 (Yinede Tebrikler Fenerbahçe)
Moderator: Staff
dk 12 1-1
szekely ceza sahasinin disindan guzel atti tam koseye.
TS orta sahasi yol gecen hani gibi
Dk 13 gokdeniz kaleciyle karsi karsiay kacirdi.
szekely ceza sahasinin disindan guzel atti tam koseye.
TS orta sahasi yol gecen hani gibi
Dk 13 gokdeniz kaleciyle karsi karsiay kacirdi.
Last edited by Ozan Kaya on Sat Jul 28, 2007 8:46 pm, edited 1 time in total.
-
-
-
-
-
Lig TV yayinliyor. 8' Gokdeniz, 13' ZekeriIsmail Gezer wrote:Lig TV mi yayınlıyor maçı?
TRabzon gayretli ama sut cektirmiyorlar.
Hizli atak yaptik, Erdinc vurdu kaleci celdi.
TRabzon'un takim olarak psikolojisi iyi degil. Seyirci baskisi da var tabi. Kavga etmeye meyilliler.
Last edited by Tolga Girici on Sat Jul 28, 2007 8:05 pm, edited 1 time in total.
-
-
TS yonetimi ile Ziya Dogan arasinda sezon basinda ciddi bir anlasmazlik olmus. Gecen bir radyo programinda dinledim, Ziya Dogan sezon basinda Inter Toto maclarini hazirlik maclari olarak dusundugunu ve sezon oncesi ozel mac programi olusturmadigini yonetime iletmis; yonetim once birsey dememis, daha sonra Inter Toto'nun hedef oldugunu bildirmisler.
Ziya Dogan bu surede kamp programini lige donuk olarak hazirladigindan, yeterli hazirlik maci yapmadigini soyledi (Inter Toto maclarini hazirlik maclari olarak dusundugu icin). Bir yandan da anlasildigi kadariyla, ligi dusunerek, takimi erken forma sokmamis.
O yuzden takim fizik olarak daha hazir degil. Benim merak ettigim sezon oncesi boyle stratejik kararlar yonetim ile hoca arasinda hic mi konusulmaz, hic mi ortak plan program yapilmaz. Hoca "bana ne Inter Toto'dan diyor, yonetim hedef Inter Toto" diyor.
Ziya Dogan bu surede kamp programini lige donuk olarak hazirladigindan, yeterli hazirlik maci yapmadigini soyledi (Inter Toto maclarini hazirlik maclari olarak dusundugu icin). Bir yandan da anlasildigi kadariyla, ligi dusunerek, takimi erken forma sokmamis.
O yuzden takim fizik olarak daha hazir degil. Benim merak ettigim sezon oncesi boyle stratejik kararlar yonetim ile hoca arasinda hic mi konusulmaz, hic mi ortak plan program yapilmaz. Hoca "bana ne Inter Toto'dan diyor, yonetim hedef Inter Toto" diyor.
-