06-07 $ampiyonlar Liginde Durum
Moderator: Staff
-
- Site Admin
-
- Moderator
-
Liverpool:0-Barcelona:1,Liverpool tur atladi.
Super bir mac oldu.Macin en guzel anlari da son dakikalariydi,klasik "you'll never walk alone"!Barcelona taraftarlarini gosterdi tv;Liverpool taraftarlarinin fotograflarini cektiler,ve sarkiya eslik ettiler.
Super bir mac oldu.Macin en guzel anlari da son dakikalariydi,klasik "you'll never walk alone"!Barcelona taraftarlarini gosterdi tv;Liverpool taraftarlarinin fotograflarini cektiler,ve sarkiya eslik ettiler.
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
- Moderator
-
Dunku mac gayet guzel gecti. Allah ManU dan ve Kakà dan razi olsun. Kakà dedim keza Milanin geri kalani Gatuso disinda Ingiltereye tatille gelmis gibiydiler. Heinze stoper oynamayi ilk yari beceremiyince, Milanin iki golu geldi, ayruca Evra adli Fransiz oyuncu ya gununde degildi, yada biz Cihan ve Orhan'a haksizlik ediyoruz. ManU 3-2 aldi ama deplasmanda iki gol bence Milana yeter.
-
GollerCengiz Akgun wrote:Ne oldu kimseden pek ses cikmami$. Goller neredeydi Tolga?
http://www.sabah.com.tr/haber,508692218 ... B9BFC.html
Bu herifler iyi oynasalarda kotu oynasalarda maclari cok zevkle seyrediyorum. Aksam saat 5:00 de ESPN Clasic gunun maci tekrar ediyor. Kaleci defans hatalari bir yana son vuruslarin zerafeti seyretmeye deger.
FSW UEFA Cup maclarini canli vermeye basladi.
-
Goal.com/tr 'de yine macin anlatimi ve gollerin videosu var:
http://www.goal.com/tr/articolo.aspx?contenutoid=288012
\
http://www.goal.com/tr/articolo.aspx?contenutoid=288012
\
-
-
GOOOOL!
Liverpool normal sureyi Agger'in golu ile 1-0 onde bitirmisti, simdi ilk uzatmanin sonlarina dogru Kuyt ile 2-0'i buldular. Chelsea ve Mor-inyo sana gulee guleee sarkilarini soyleyecegiz az sonra insallah hep birlikte butun Chelsea/Morinyo-sevmezler olarak! (Gerci durum da kritik, Chelsea'ye tek gol yetiyordu, hala da yetiyor).
diye... guzel guzel yazdim ama... Mor olan ben miyim ne?!? uefa.com'un kelegine geldim sanirsam. Kofteler yukarda dedigim gibi Kuyt gol atti goruntusu (ve hatta sesi) yaratmislardi demin, ama bir turlu islenmedi "MatchCentre"a. Ofsayttan mi atmis golu?
Liverpool normal sureyi Agger'in golu ile 1-0 onde bitirmisti, simdi ilk uzatmanin sonlarina dogru Kuyt ile 2-0'i buldular. Chelsea ve Mor-inyo sana gulee guleee sarkilarini soyleyecegiz az sonra insallah hep birlikte butun Chelsea/Morinyo-sevmezler olarak! (Gerci durum da kritik, Chelsea'ye tek gol yetiyordu, hala da yetiyor).
diye... guzel guzel yazdim ama... Mor olan ben miyim ne?!? uefa.com'un kelegine geldim sanirsam. Kofteler yukarda dedigim gibi Kuyt gol atti goruntusu (ve hatta sesi) yaratmislardi demin, ama bir turlu islenmedi "MatchCentre"a. Ofsayttan mi atmis golu?
Özgür
-
Heh! Uefa.com beni bir kelege getirse de, yine de sarkimizi soyluyoruz sonunda canim! Hem de yine de Kuyt'un son vurusuyla!Ozgur Huseyinoglu wrote:Chelsea ve Mor-inyo sana gulee guleee sarkilarini soyleyecegiz az sonra insallah hep birlikte butun Chelsea/Morinyo-sevmezler olarak!
Uzatmalar da 1-0'la bitince, penaltilara gecildi:
Zenden --------:!: Robben
Xabi Alonso ---:arrow: Lampard
Gerrard --------:!: Geremi
Kuyt
seklinde Chelsea'nin 4.yu atmasina gerek bile kalmadan grup liderimiz finale kadar cikmis oldu!
Robben uzatmanin 8. dakikasinda, Geremi de, herhalde sirf penaltilar icin, 28. dakikasinda alinmisti oyuna! Morinyo amcamiz mi kotu tercih yaptiii, Geremi mi, onun yuzunu kara cikardi acaba? Literaturumuze artik "Fener Aglakligi" olarak gecen davranislarina devam edecek mi bakalim, tutarli TD!?
Özgür
-
-
-
-
-