28. Hafta:G.Birligi-Galatasaray: 1-3(Umit K.(2), Necati,)
Moderator: Staff
-
Genclerin iki dakika topu tutana tekme atmasi iyi oluyor, cunku tek pas oynamak zorunda kaliyoruz, guzel ataklar yapiliyor.
Hasan'in kuvveti fazla geliyor herhalde ortalari direk auta gidiyor.
Yalniz soyle bir sey de var, formda bir Necati hakkaten buyuk tehdit, top hakimiyeti cok iyi, hizli ve sutlari da iyi olunca tutmak zor.
Hasan'in kuvveti fazla geliyor herhalde ortalari direk auta gidiyor.
Yalniz soyle bir sey de var, formda bir Necati hakkaten buyuk tehdit, top hakimiyeti cok iyi, hizli ve sutlari da iyi olunca tutmak zor.
-
Yok hocam halis ev yemeği yapıyorum açizane, inşallah pilavın dibi tutmazOzgur Huseyinoglu wrote:Saglam bir sandvicle mi izliyoruz maclari Ismail Hocam, hayirdir?Ismail Gezer wrote:Mutfağa kadar gidek dedik, 2 gol olmuş, hadi hayırlısu
Hasan Sas'la bastirmistik simdi, kalecide kaldi...
Maçı izlemiyorum, hatta dinlemiyorum bile, ama skoru saniye saniye tv'den takip ediyorum. Biraz salakça ama, bu şekilde daha az heyecanlanıyorum
Sabri'nin ortada denenmesi çok konuşulmuş bir konuydu. İnşallah performansı iyidir..
-
-
-
-
-
-
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL
0-3
Kim atmış bakalım.. Evet Tolga sıra senin
İnşallah Karan'dır diye içimden geçiyor
Hmm Karan'mış, bu güzel işte.. 1 tane daha atsında, krallık olayı iyice ciddileşsin..
0-3
Kim atmış bakalım.. Evet Tolga sıra senin
İnşallah Karan'dır diye içimden geçiyor
Hmm Karan'mış, bu güzel işte.. 1 tane daha atsında, krallık olayı iyice ciddileşsin..
Last edited by Ismail Gezer on Fri Apr 13, 2007 9:27 pm, edited 1 time in total.
-
-
-
-
-
Isaac Promise atti, 1-3 oldu. Dk 76.
Emre Asik Mondi'ye penalti noktasi civarinda geri pas verdi, Mondi de tutmus herhalde, endirek atis kullanacaklar.
Bu arada Necati yerine Hakan Sukur girdi.
Karan, Inamoto'dan sonra, macta 3. karti Hasan Sas gordu.
Baraji cizgiye kuruyoruz, Erhan dokunuyor, Engin Baytar vuruyor (herhalde?) barajdan donuyor. Cihan kendini feda etmis. Kornerden bir tehlike daha yaratmislardi ama, savusturduk, derken, hala savusturamamisiz... Evet, bitsin artik bu mac! Dk 81.
Emre Asik Mondi'ye penalti noktasi civarinda geri pas verdi, Mondi de tutmus herhalde, endirek atis kullanacaklar.
Bu arada Necati yerine Hakan Sukur girdi.
Karan, Inamoto'dan sonra, macta 3. karti Hasan Sas gordu.
Baraji cizgiye kuruyoruz, Erhan dokunuyor, Engin Baytar vuruyor (herhalde?) barajdan donuyor. Cihan kendini feda etmis. Kornerden bir tehlike daha yaratmislardi ama, savusturduk, derken, hala savusturamamisiz... Evet, bitsin artik bu mac! Dk 81.
Özgür
-
Bu galibiyet ilac gibi gelir insallah takima. Ligi en azindan ucuncu bitirmek cok onemli, burnumuzun dibinde bir suru takim var.
Besiktasi yakalama ihtimalinin oldugunu dusunuyorum.
Ayrica Del Bosque davasindan Besiktas'in puaninin silinme ihtimali varmis. Buyuk ihtimalle gelecek sezona kalir oyle birsey olursa.
Besiktasi yakalama ihtimalinin oldugunu dusunuyorum.
Ayrica Del Bosque davasindan Besiktas'in puaninin silinme ihtimali varmis. Buyuk ihtimalle gelecek sezona kalir oyle birsey olursa.
-