Klasik bir Gerets hareketi olur. Niye sasiralim?Tolga Girici wrote:
Ferhat girecek simdi. Onu da 50inci dakikada oyuna alip yerine Cihan'i solbeke koysun bence.
Ozan Ersoy
Moderator: Staff
Abi ben baska macmi seyrediyorum. Mehmet nasil iyi oynuyordu veya kim iyi oynuyordu. Taktiksel bir degisiklik. Kabze hareketlendirdi oyunu son 10 dakikadir.Ozan Ersoy wrote:Mehmet Guven 30. dakikada cikarildi. Gayet de iyi oynuyordu. Suratinda acaip uzuntu, bikkinlik, caresizlik vardi cikarken.
Nasil sinirleniyorum anlatamam.
Ozan Ersoy
Aslinda bu maca bastan cift forvetle baslamak lazimdi. ASY'de lig sonuncusuna karsi oynuyorsun ve gol atman lazim. Cift on libero ile baslayip M. Guven'i oyundan almanin elle tutulur yani yok maalesef. Inamoto yedek kalabilirdi. Ayrica Mondragon niye oynuyor bu macta? Yedek kaleciler ne zaman oynayacak. Gerets en azindan gecen sene yedek kalecileri kupada oynatirdi, bu sene iyice dengesini kaybettiOzan Ersoy wrote:Klasik bir Gerets hareketi olur. Niye sasiralim?Tolga Girici wrote:
Ferhat girecek simdi. Onu da 50inci dakikada oyuna alip yerine Cihan'i solbeke koysun bence.
Ozan Ersoy
Umit kacirdi yazik etti. Gecen hafta Denizli macindada iyi oynamadi, golcu kacirir gol ama penalti kacirma hakkini az veriyorum. Formsuzlugu etkiliyor , takimin olasi cikisini.Tolga Girici wrote:Aslinda bu maca bastan cift forvetle baslamak lazimdi. ASY'de lig sonuncusuna karsi oynuyorsun ve gol atman lazim. Cift on libero ile baslayip M. Guven'i oyundan almanin elle tutulur yani yok maalesef. Inamoto yedek kalabilirdi. Ayrica Mondragon niye oynuyor bu macta? Yedek kaleciler ne zaman oynayacak. Gerets en azindan gecen sene yedek kalecileri kupada oynatirdi, bu sene iyice dengesini kaybettiOzan Ersoy wrote:Klasik bir Gerets hareketi olur. Niye sasiralim?Tolga Girici wrote:
Ozan Ersoy
Simdi Hasan'a penalti yapildi, Umit kullaniyor, ve Orkun kurtardi.
Bence de Mehmet cok iyi oynamiyordu, ama bu gunden sonra daha kotu oynayacak. Sene basindaki ozguveni kayboluyor giderek. Yukarida dedigim gibi bastan cift forvetle baslamaliydi Gerets.Kemal Bakircioglu wrote:Abi ben baska macmi seyrediyorum. Mehmet nasil iyi oynuyordu veya kim iyi oynuyordu. Taktiksel bir degisiklik. Kabze hareketlendirdi oyunu son 10 dakikadir.Ozan Ersoy wrote:Mehmet Guven 30. dakikada cikarildi. Gayet de iyi oynuyordu. Suratinda acaip uzuntu, bikkinlik, caresizlik vardi cikarken.
Ozan Ersoy
Arkadaslar bu cocuk 18 yasinda. 4-5 aydir ilk defa oynuyor. Ilk defa ilk 11 e cikiyor. Ceyrek final mucadelesi bir gol yesek elenecegiz. Siz kendinizi onun yerine koyun. Mehmet surekli ileri dusunen, yuzunu kaleye donup saha sola bakan, kaleye bakan bir oyuncu. Yavas yavas kendine guveni geliyordu sahada. Birak 60. dakikaya kadar belki asist yapacak. Iki forvet oynayacaksan, baska careler dusun. Yaziktir gunahtir. Herkesin kufrettigi Tigana faul yapip topu rakibe atmaktan baska bir sey yapmayan Serdar Kurtulus'u adam etti, oynata oynata. Bu hafta Besiktasin en iyi oyuncusu olacak bakin gorun. Biz butun gelecegimizi bagladigimiz oyunculari birer birer harciyoruz. Ki bunlar potansiyel olarak Turkiyenin en iyi topculari.Tolga Girici wrote:Bence de Mehmet cok iyi oynamiyordu, ama bu gunden sonra daha kotu oynayacak. Sene basindaki ozguveni kayboluyor giderek. Yukarida dedigim gibi bastan cift forvetle baslamaliydi Gerets.Kemal Bakircioglu wrote:Abi ben baska macmi seyrediyorum. Mehmet nasil iyi oynuyordu veya kim iyi oynuyordu. Taktiksel bir degisiklik. Kabze hareketlendirdi oyunu son 10 dakikadir.Ozan Ersoy wrote:Mehmet Guven 30. dakikada cikarildi. Gayet de iyi oynuyordu. Suratinda acaip uzuntu, bikkinlik, caresizlik vardi cikarken.
Ozan Ersoy
Oyundan taktiksel olarak cikarildigi cok belli. Eger gonlunu almak gerekse kendi aralarinda halledilir. Oyuna gelicek olursak Erciyes cok cetin ceviz, kupa maci oldugu icin her turlu sonuc cikabilir. Maalesef golculer formda degil , yada sakat, gecen sene ile onemli fark burada.Ozan Ersoy wrote:Arkadaslar bu cocuk 18 yasinda. 4-5 aydir ilk defa oynuyor. Ilk defa ilk 11 e cikiyor. Ceyrek final mucadelesi bir gol yesek elenecegiz. Siz kendinizi onun yerine koyun. Mehmet surekli ileri dusunen, yuzunu kaleye donup saha sola bakan, kaleye bakan bir oyuncu. Yavas yavas kendine guveni geliyordu sahada. Birak 60. dakikaya kadar belki asist yapacak. Iki forvet oynayacaksan, baska careler dusun. Yaziktir gunahtir. Herkesin kufrettigi Tigana faul yapip topu rakibe atmaktan baska bir sey yapmayan Serdar Kurtulus'u adam etti, oynata oynata. Bu hafta Besiktasin en iyi oyuncusu olacak bakin gorun. Biz butun gelecegimizi bagladigimiz oyunculari birer birer harciyoruz. Ki bunlar potansiyel olarak Turkiyenin en iyi topculari.Tolga Girici wrote:Bence de Mehmet cok iyi oynamiyordu, ama bu gunden sonra daha kotu oynayacak. Sene basindaki ozguveni kayboluyor giderek. Yukarida dedigim gibi bastan cift forvetle baslamaliydi Gerets.Kemal Bakircioglu wrote: Abi ben baska macmi seyrediyorum. Mehmet nasil iyi oynuyordu veya kim iyi oynuyordu. Taktiksel bir degisiklik. Kabze hareketlendirdi oyunu son 10 dakikadir.
Ne rezalettir bu... Kahretsin...
Ozan Ersoy