13. Hafta: GS-Sakarya 4-0 (Kabze (2), Erdinç kk, Hakan)
Moderator: Staff
-
- Staff Member
Her zamanki gibi Ozan dogru bir tespiti acikligi ile yukari gecmis.
Hasan Kabze'nin sag sola suursuzca fulelerine bende bir anlam verememistim. Hele orta yapma capalarina uzulerek TD bu oyuncuyu ne zaman tam randiman alabilecegimiz bolgeye cekecek derken o guzel kafa golu geldi.
Umit Karan ile bence tam kivamina giremediler. Birisi on direkte oburu arka direkte olmasi lazim ken Umit top suruyor Kabze sag kanatta kosuruyor.
Hasan Kabze hakikaten gol poziyonlarinda becerikli birisi umarim kendisinden ilerde daha yararlanabiliriz.
Mustafa Denizli'nin yorumlarini okudum Kendisinin Arda hakkinda gozlemlerinini yazmadan once keske Ozan'nin yazisini okusaydi diyorum
Hasan Kabze'nin sag sola suursuzca fulelerine bende bir anlam verememistim. Hele orta yapma capalarina uzulerek TD bu oyuncuyu ne zaman tam randiman alabilecegimiz bolgeye cekecek derken o guzel kafa golu geldi.
Umit Karan ile bence tam kivamina giremediler. Birisi on direkte oburu arka direkte olmasi lazim ken Umit top suruyor Kabze sag kanatta kosuruyor.
Hasan Kabze hakikaten gol poziyonlarinda becerikli birisi umarim kendisinden ilerde daha yararlanabiliriz.
Mustafa Denizli'nin yorumlarini okudum Kendisinin Arda hakkinda gozlemlerinini yazmadan once keske Ozan'nin yazisini okusaydi diyorum
-
-
Tamamen katiliyorum Ozan. Gerets saniyorum ufak bir deneme yapti, cunku eger olmazsa Okan'i sag kanata cekip Kabze'yi ileri alabilecegini biliyordu, ben zaten 10 dakika sonra umarim Kabze'yi ileri alir diye kendi kendime soyleniyordum. Kabze'nin yaptigi 3. gol vurusunu her golcu yapamaz. Tamamen kostugu yonun aksine ve topu havalandirarak vurdu ve bunu yapacagini o tarafa hareketlendiginde biliyordu, hesapli bir vurus.Ozan Ersoy wrote: Sevgili Murat, Kabze'nin sag kanatta Okan'in on liberoda oynamasini ben
de gordum ama bunun bilincli olmadigini, Kabze'nin kendini gostermek icin
daha cok kostugunu saga sola deplase oldugunu dusundum. Kabze'nin
demeclerinden de anladigim kadariyla Gerets oyle baslamis. Tabii ki
buyuk hata. Gecenlerde de Kabze'yi gereksiz yerlere gitmekle yerini
kaybetmekle sucluyordu bizim Gerets.
Kabze'den kanat oyuncusu olmayacagini onun yerinin santraforluk
oldugunu hepimiz goruyoruz bizim Gerets gormuyor. Kabze'nin topla
dripling yapma yetenegi pek fazla yok. Orta yapamaz, birebirde adam
gecmesi eh iste. Ileri geri oynayacak cigeri yok. Bundan kanat oyuncusu
olur mu?
Ama adam bir santrafor. Kaleyi gordu mu vuruyor, eveleme geveleme
yok, hizi yeterli, kafaya cikiyor, vole vuruyor, seken toplari tamamliyor,
karambollerde dogru yerde bulunuyor. Daha cok oynamasi lazim. Butun
eksigi o. Ama simdi bir mac gol atamaz, hemen kesilir, Hakan Sukur ilk
11 baslar. Olacagi biliyoruz.
Arda'ya da fazla yuklenmeyelim. Cogu kisinin gozunden kacti, Arda
takimla bu hafta cuma gunu calismaya basladi. Sakatti, duz kosu
yapmakla yetindi. Sahada cok dayak yiyor. 60. dakikadan sonra Arda'nin
yerine Carrusca alinabilinirdi.
Ozan Ersoy
Arda icin de daha onceki mesajimda yazdigim gibi, onun yerine Ergun'u alir diye dusunmustum bir ara (Carrusca turbundeydi) cunku Ergun isiniyordu 50. dakika civari. Cocuga gercekten acaip yukleme oldu, ve tam randimanla oynamadigi belliydi. Umit Karan da oyle gorunuyor, sanki o da diz sismesinden sonra bir daha geriledi. Sen erken dondu diye yazmistin ameliyat sonrasi, dedigin gibi 6 aydan once pek gorulen bir olay degil. Benim bir de merak ettigim sisen dizi ameliyatli olan dizimiydi, sanki diger dizi sisti gibime geldi. Bilen yok galiba, benim sandigim sol dizden ameliyat oldu ama gecen hafta sag dizi sismisti. Benim oynadigim takimlarda da her sene bir kisiyi ACL sakatligi ile en az 6 ay kaybediyoruz.
Eger Ilic boyle oynarsa, ortanin gobegi bence Ayhan ve Ilic olmali ve cift forvet kalsin.
-
Kabze'nin ikinci golunde benim de aklima Hakan geldi. Simdi Hakan olsaydi, bir kere topu onune alip duzeltemezdi, duzeltene kadar arkadan defans oyuncusu gelir ayagindan cekerdi topu. Onune alsa bile bir pamuk vurus yapardi ya kalecinin uzerine ya da top tingir mingir yandan disari cikardi.Murat Fahrioglu wrote:
Tamamen katiliyorum Ozan. Gerets saniyorum ufak bir deneme yapti, cunku eger olmazsa Okan'i sag kanata cekip Kabze'yi ileri alabilecegini biliyordu, ben zaten 10 dakika sonra umarim Kabze'yi ileri alir diye kendi kendime soyleniyordum. Kabze'nin yaptigi 3. gol vurusunu her golcu yapamaz. Tamamen kostugu yonun aksine ve topu havalandirarak vurdu ve bunu yapacagini o tarafa hareketlendiginde biliyordu, hesapli bir vurus.
...
Sen erken dondu diye yazmistin ameliyat sonrasi, dedigin gibi 6 aydan once pek gorulen bir olay degil. Benim bir de merak ettigim sisen dizi ameliyatli olan dizimiydi, sanki diger dizi sisti gibime geldi. Bilen yok galiba, benim sandigim sol dizden ameliyat oldu ama gecen hafta sag dizi sismisti. Benim oynadigim takimlarda da her sene bir kisiyi ACL sakatligi ile en az 6 ay kaybediyoruz.
Eger Ilic boyle oynarsa, ortanin gobegi bence Ayhan ve Ilic olmali ve cift forvet kalsin.
Yalan mi?
Attigi 200 kusur golun yaninda kacirdigi 1000 kusur golu dusunun ne dedigimi anlayacaksiniz.
Kabze'nin de Umit'in de gol vurusu iyi.
Umit Karan sag dizinden sakatlandi. Sisen dizi de sag dizi, dun aksam darbe aldigi dizi de sag diz. Daha cok tercih ettigi ayagi da sag ayagi.
Ilic icinse Fatih "insallah elestiriler biter" demis. Ben boyle bir macta kesin hukumler veremiyorum. Haftaya Antalya macinda ya da Bordo macinda sahada yururse ne olacak? Uzaktan gol atinca Tugay'a "vay be" demem, cunku istatistiklere bakiyorsunuz, Tugay senede 1-2 tane atiyor boyle. 10 tane degil. Ezelden beri Turkiye'de gozumuzun onunde oynayan Lazarov'u gorunce "vay be elalem buluyor boyle uzaktan vuran, frikik atan adami bir bizimkiler bulamiyor" demem. Cunku Lazarov senede 6 macta adam gibi top oynuyor o da Istanbul takimlarina karsi, o da eger sakat degilse, gerisinde yatiyor.
Ilicde bu sene epey gelisim var. Turkiye ligini ogrendi. Sahada yapilan pislikleri alt etmesini artik biliyor. Kasap havasina uyum sagliyor yavas yavas. Ama kotu, silik oynadigi maclar da oldu. Ben onu en cok, orta sahada degil, forvet oynarken veya kendisi forvetin arkasinda onun da gerisinde iki cok kosan adam oldugunda begeniyorum.
Ozan Ersoy
-
- Moderator
At sahibine gore ki$nermi$. Lazarov elbetteki TV'de gosterilen ve pazarini artiracak macta oynayaip oburlerinde yatacak. Bacak kadar emre vaktiyle laf olsun spor olsun diye futbol oynamiyoruz demedi mi? Sen olsan oynar misin bir tarafini yirtip sakat kalma riskide varken Sivasspor ya da Antalya ile oynarken. Oynamazsin herhalde. Tugay'i bilemem. Kacta kac gol attigini. Yararli olmasa coktan evine yoolardi Ingiliz. Buna da boyle bakmak lazim.Ozan Ersoy wrote: ...
Ilic icinse Fatih "insallah elestiriler biter" demis. Ben boyle bir macta kesin hukumler veremiyorum. Haftaya Antalya macinda ya da Bordo macinda sahada yururse ne olacak? Uzaktan gol atinca Tugay'a "vay be" demem, cunku istatistiklere bakiyorsunuz, Tugay senede 1-2 tane atiyor boyle. 10 tane degil. Ezelden beri Turkiye'de gozumuzun onunde oynayan Lazarov'u gorunce "vay be elalem buluyor boyle uzaktan vuran, frikik atan adami bir bizimkiler bulamiyor" demem. Cunku Lazarov senede 6 macta adam gibi top oynuyor o da Istanbul takimlarina karsi, o da eger sakat degilse, gerisinde yatiyor.
....
Ozan Ersoy
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Adam plastikten yapilmis sanki. Nereye koysan belli bir standardin altina dusmuyor. Belli bir standardin uzerine de cikamiyor ama o kadar da olur. Bir kac yil oncesine gore kotu oynuyor ama yine de 'kullanisli' bir eleman. Tam fukara kluplere gore. Modern futbolda boyle adam bulmak zor.Ismail Gezer wrote:Cihan sol-bek içinde alternatif olarak düşünüldüğünü görse çok sevinirdi heralde
Cihan'in en begendigim ozelligi hirsi, caliskanligi ve ciddiyeti. Yetenek biraz da sans isi ama boyle yeteneksiz olup belli bir seviyede dikis tutturabilmek herkesin harci degil. O nedenle sevgiyi olmayabilir ama saygiyi hak ediyor. (Bir de baskasinin gorev alanina giderken kendi gorev alanini ihmal etmese cok takdir edilecek belki de ama yok iste ille de gidip burnunu sokacak herseye.)
Sabri de boyle mesela.
-
Ama simdi ne zaman yatmak akilci bir davranis oldu? Hani biz degil miydik, Hakan Sukur'un profesyonelligini oven?Cengiz Akgun wrote:
At sahibine gore ki$nermi$. Lazarov elbetteki TV'de gosterilen ve pazarini artiracak macta oynayaip oburlerinde yatacak. Bacak kadar emre vaktiyle laf olsun spor olsun diye futbol oynamiyoruz demedi mi? Sen olsan oynar misin bir tarafini yirtip sakat kalma riskide varken Sivasspor ya da Antalya ile oynarken. Oynamazsin herhalde. Tugay'i bilemem. Kacta kac gol attigini. Yararli olmasa coktan evine yoolardi Ingiliz. Buna da boyle bakmak lazim.
Iyi futbolcu, isini seven futbolcu, oldugu takimi yeterli bulmayan futbolcu, aldigi paranin hakkini veren futbolcu, sene boyunca oynar, her takima karsi oynar. Senede 20 gol atar, 15 tane attirir, takimina buyuk guc katar, takimin yildizi olur, sonra buyuk takimlardan teklif alir. Ornek Bursaspor'da 20 kusur gol atan yildizlasan, Balic'in FB'den Real Madrid'e uzanan oykusu... Daha niceleri var boyle.
Lazarov 2000 senesinden beri TR'de oynayan, 30 yasinda yetenekli ama istikrarsiz, vasat bir Bulgar forvet. Forvet olmasina ragmen senede en fazla 11 gol atti, ciddi sakatliklar gecirdi, ilk defa Bulgar milli takimina bir kac sene once 27 yasinda secildi. Yani ulkesinde taninan deger verilen bir oyuncu bile degil.
Sol ayagiyla iyi vuruyor falan ama o kadar... Sizlere gore yeterli olabilir, bana gore GS'da oynayamaz.
Ozan Ersoy
-
Macta adini sikca duydugum Rasim Vardar, meger GS altyapisindan cikmis. Bir sure ikinci ligde oynadiktan sonra Sakarya ile 1. lige tekrar donmus.
2001-2002'deki sampiyon kadroda yer aliyor.
http://www.superspor.com/detail.php?Typ ... 08&kulup=6
2001-2002'deki sampiyon kadroda yer aliyor.
http://www.superspor.com/detail.php?Typ ... 08&kulup=6
-
Böyle birşey var mı yahu? Bu nasıl bir yüzsüzlük?Hasan Kabze'nin çok iyi bir Galatasaraylı olduğunun altını çizen Canaydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hasan'ın Ç.Dardanel'den transfer edeceğimiz dönemde bonservisinde 100 bin Euro'luk bir pürüz vardı. Dardanelli yöneticiler, haklı olarak böyle kaliteli ve genç bir oyuncunun bonservis bedelinde bir türlü indirime yanaşmıyorlardı. Bu pürüz sebebiyle transfer çıkmaza girmişti. Tam o sırada odama Hasan girdi ve Galatasaray'a transfer olmak için bu rakamı cebinden ödemeye razı olduğunu söyledi. Tabii bu davranışı beni çok gururlandırdı. Onun bu hareketinden sonra pürüzleri giderip Hasan'ı kadromuza dahil ettik."
-
Yuzsuzlugunun farkinda bile degil.Okan Akçay wrote:Böyle birşey var mı yahu? Bu nasıl bir yüzsüzlük?Hasan Kabze'nin çok iyi bir Galatasaraylı olduğunun altını çizen Canaydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hasan'ın Ç.Dardanel'den transfer edeceğimiz dönemde bonservisinde 100 bin Euro'luk bir pürüz vardı. Dardanelli yöneticiler, haklı olarak böyle kaliteli ve genç bir oyuncunun bonservis bedelinde bir türlü indirime yanaşmıyorlardı. Bu pürüz sebebiyle transfer çıkmaza girmişti. Tam o sırada odama Hasan girdi ve Galatasaray'a transfer olmak için bu rakamı cebinden ödemeye razı olduğunu söyledi. Tabii bu davranışı beni çok gururlandırdı. Onun bu hareketinden sonra pürüzleri giderip Hasan'ı kadromuza dahil ettik."
-
- Moderator
Lazarov her hafta TV'den yayinlanan maci olan bir takimda olsa oynayi$i degi$ir demek istedimdi. Bu da Lazarov'un buyuk maclarda cikip her $eyini ortaya koymasinin aciklamasi idi. Elbette meslek ahlaki olan futbolcu makbul. Ben Lazarov aferin iyi yapiyor demedim ki. Hatta bu adam galiba GS'ya da geldi ve denendi bir yaz kampinda. Sonrada yaramaz diye yollandi.Ozan Ersoy wrote:Cengiz Akgun wrote: Ama simdi ne zaman yatmak akilci bir davranis oldu? Hani biz degil miydik, Hakan Sukur'un profesyonelligini oven?
Iyi futbolcu, isini seven futbolcu, oldugu takimi yeterli bulmayan futbolcu, aldigi paranin hakkini veren futbolcu, sene boyunca oynar, her takima karsi oynar. Senede 20 gol atar, 15 tane attirir, takimina buyuk guc katar, takimin yildizi olur, sonra buyuk takimlardan teklif alir. Ornek Bursaspor'da 20 kusur gol atan yildizlasan, Balic'in FB'den Real Madrid'e uzanan oykusu... Daha niceleri var boyle.
.....
Balic FB'ye buyuk yardimlari dokunan adam. Ke$ke GS'yin da bir Balic'i olsa idi. Adam bir servet getirdi FB'ye. Rekor bir transfer ucreti ile Real'e gitti diye hatirliyorum. Ayni Okacha gibi. Balic'in sonra GS ya geldiginde hor horu gitmi$ tirtiri kalmi$ti. Adam frikik golu bile atamiyordu artik. Bursa'dan FB gidecegine GS gelse cok i$ler yapardi. GS alamadi orasi ba$ka. $imdi Balic mundardi demenin bir anlami yok. Hem de FB'ye verdikleri ortada iken. Real'de ba$ari icin David Beckham'in durumu da ortada orada.
Last edited by Cengiz Akgun on Tue Nov 14, 2006 6:32 pm, edited 5 times in total.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
"Eleştirenler utanacak
İlhan SÖYLER-Huuriyet
G.Saray Teknik Direktörü Gerets, "Tek düşüncemiz geçen yılki başarıyı yakalamak. İşimiz kalan zaman dilimi içinde geçen yılı tekrarlamak olacak. Bize inanmayanlar, yaptıklarımıza güvenmeyenler yine mahcup olacaklar" dedi.
G.SARAY Teknik Direktörü Erik Gerets sonunda patladı ve "Bize inanmayanlar, yaptıklarımıza güvenmeyenler yine mahcup olacaklar. Bizleri eleştirenleri utandıracağız" dedi. Geçen sezon Galatasaray’ın teknik direktörlüğüne geldiğinde yaptığımız röportajda, "G.Saray’ı üçüncü yapmak için gelmedim. Hedefim tabii ki şampiyonluk" diyen Gerets, yaşanılan sorunlara rağmen sözünü yerine getirip takımını şampiyon yapmıştı.
Gerets, Galatasaray için en iyisini gerçekleştirdiklerini belirtip, "Bizlere güvenmeyenler var. Sert eleştirilere hedef oluyoruz. Galatasaray’ı yakından izlemeyenler bize korkak diyor. Doğru yolda olduğumuzu eninde sonunda anlayacaklar ama onlar için iş işten geçmiş olacak" dedi.
Belçikalı çalıştırıcı, "Elimizdeki kadronun tüm verilerini ince eleyip, sık dokuyarak, karar veriyoruz. Onu, bunu niye oynatmıyor diyenler bu işten uzak olan kişiler. Hep günü kurtarmak için hareket ediyorlar. Bizim tek düşüncemiz geçen yılki başarıyı yakalamak. İşimiz kalan zaman dilimi içinde geçen yılı tekrarlamak olacak. Bu da zor bir şey değil. Bizler teknik ekip olarak bunun için savaş veriyoruz" diye konuştu."
Vay anasını sayın seyirciler, bir dort attık dunyaları feth ediyoruz. Acıkcası yukarıdaki soylesinin birebir tercume olduguna pek inanmıyorum.
Yok gercekten oyle ise, hemen duzeltmeliyim gecen yılkı basarı Super Ligi almak degil Tromso ya elenmektir. Bu dandik ligi bu sene rakiplere rekor puan fark atarak da biterebiliriz. Ne degisecek? Sadece Avrupa biletini alalım yeter, gerisi umrumda degil!
GS ın onceligi UEFA katsayısındaki puan durumunu iyilestirmek ve PAF takımındaki yetenekleri A takıma monte etmektir. Illa PAF takımından gelenlerin A takımında oynatılma zorunlulugu yok. Ama bu cocuklar hak ediyorlar!
"Onu, bunu niye oynatmıyor diyenler bu işten uzak olan kişiler. Hep günü kurtarmak için hareket ediyorlar." Iyi guzel de, Arda kiraya giderken U donus yaptı, sayesinde on elemeyi gectik. Necati sakatlandı, Kabze girdi. Allahtan girdi ve iyi performans gosterdi de, Sakarya macında takımı ipten aldı.
80 uzeri yasındaki Sn. Ali Tanrıyar da mı bu isten uzak? Ctesi yada Pazar gunu colugu cocugunu torununu alıp, takım elbisesi icinde cakı gibi yakasında rozeti yuzunde tebessum Florya ya geliyor. Onceligi Pazar gunu GS Cafe de pogaca ile kahvaltı mı etmek?
GS PAF takımı gectigimiz sene Beylerbeyi Stadında Sampiyon olurken bir tek yonetici yoktu! GS A takımı ise Inonu de uc-dort saat sonra maca cıkacak. Cok mu zordur, Beylerbeyi Stadı ile Inonu Stadı arasında bir yoneticinin gelip gitmesi. Onceligi ne ise fikri ne ise zikri de odur!
Sn. Ali Tanrıyar a tekrar sukranlarımı, saygı ve hurmetlerimi sunarım.
İlhan SÖYLER-Huuriyet
G.Saray Teknik Direktörü Gerets, "Tek düşüncemiz geçen yılki başarıyı yakalamak. İşimiz kalan zaman dilimi içinde geçen yılı tekrarlamak olacak. Bize inanmayanlar, yaptıklarımıza güvenmeyenler yine mahcup olacaklar" dedi.
G.SARAY Teknik Direktörü Erik Gerets sonunda patladı ve "Bize inanmayanlar, yaptıklarımıza güvenmeyenler yine mahcup olacaklar. Bizleri eleştirenleri utandıracağız" dedi. Geçen sezon Galatasaray’ın teknik direktörlüğüne geldiğinde yaptığımız röportajda, "G.Saray’ı üçüncü yapmak için gelmedim. Hedefim tabii ki şampiyonluk" diyen Gerets, yaşanılan sorunlara rağmen sözünü yerine getirip takımını şampiyon yapmıştı.
Gerets, Galatasaray için en iyisini gerçekleştirdiklerini belirtip, "Bizlere güvenmeyenler var. Sert eleştirilere hedef oluyoruz. Galatasaray’ı yakından izlemeyenler bize korkak diyor. Doğru yolda olduğumuzu eninde sonunda anlayacaklar ama onlar için iş işten geçmiş olacak" dedi.
Belçikalı çalıştırıcı, "Elimizdeki kadronun tüm verilerini ince eleyip, sık dokuyarak, karar veriyoruz. Onu, bunu niye oynatmıyor diyenler bu işten uzak olan kişiler. Hep günü kurtarmak için hareket ediyorlar. Bizim tek düşüncemiz geçen yılki başarıyı yakalamak. İşimiz kalan zaman dilimi içinde geçen yılı tekrarlamak olacak. Bu da zor bir şey değil. Bizler teknik ekip olarak bunun için savaş veriyoruz" diye konuştu."
Vay anasını sayın seyirciler, bir dort attık dunyaları feth ediyoruz. Acıkcası yukarıdaki soylesinin birebir tercume olduguna pek inanmıyorum.
Yok gercekten oyle ise, hemen duzeltmeliyim gecen yılkı basarı Super Ligi almak degil Tromso ya elenmektir. Bu dandik ligi bu sene rakiplere rekor puan fark atarak da biterebiliriz. Ne degisecek? Sadece Avrupa biletini alalım yeter, gerisi umrumda degil!
GS ın onceligi UEFA katsayısındaki puan durumunu iyilestirmek ve PAF takımındaki yetenekleri A takıma monte etmektir. Illa PAF takımından gelenlerin A takımında oynatılma zorunlulugu yok. Ama bu cocuklar hak ediyorlar!
"Onu, bunu niye oynatmıyor diyenler bu işten uzak olan kişiler. Hep günü kurtarmak için hareket ediyorlar." Iyi guzel de, Arda kiraya giderken U donus yaptı, sayesinde on elemeyi gectik. Necati sakatlandı, Kabze girdi. Allahtan girdi ve iyi performans gosterdi de, Sakarya macında takımı ipten aldı.
80 uzeri yasındaki Sn. Ali Tanrıyar da mı bu isten uzak? Ctesi yada Pazar gunu colugu cocugunu torununu alıp, takım elbisesi icinde cakı gibi yakasında rozeti yuzunde tebessum Florya ya geliyor. Onceligi Pazar gunu GS Cafe de pogaca ile kahvaltı mı etmek?
GS PAF takımı gectigimiz sene Beylerbeyi Stadında Sampiyon olurken bir tek yonetici yoktu! GS A takımı ise Inonu de uc-dort saat sonra maca cıkacak. Cok mu zordur, Beylerbeyi Stadı ile Inonu Stadı arasında bir yoneticinin gelip gitmesi. Onceligi ne ise fikri ne ise zikri de odur!
Sn. Ali Tanrıyar a tekrar sukranlarımı, saygı ve hurmetlerimi sunarım.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."