Hayri Kozak'in verdigi rakamlar farazi sanal rakamlar. Neye gore? Vergiye gore.
Tomas ve Tolga bunlardan cok daha az para aliyorlar. Ama net para aliyorlar. Turkiye'de hic bir futbolcu vergiyle brut rakamlarla ugrasmiyor, bana elime gececek paradan bahsedin diyorlar. Ustune konacak vergisini kulup oduyor. Sozde...
Iste Hayri Kozak'in soz ettigi rakamlarin farazi olmasinin sebebi bu. Vergi tam anlamiyla verilse Tomas'in GS'a maliyeti bu kadar olacak ama GS bu kadar para veriyor mu? Hayir.
2 milyon EURO net para verin, Avrupa'nin herhangi bir takimindan 30 yasin altinda kendi milli takimlarinda direk oynayan Tomas'dan cok daha iyi bir stoper alabilirsiniz. Hatta orta saha oyuncusu bile alabilirsiniz. Emre falan bundan az paraya oynuyorlar.
Ozan Ersoy
Karşıyaka-G.SARAY 1-2 (ü.karan 63", kabze 74")
Moderator: Staff
-
- Moderator
2M Euroluk mu? Bugun satsan 500 bin veren olmaz kendine?Mehmet Marsan wrote:...Tomas iyi kotu bir seyler yapiyor.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Zurna'nin zirt dedigi yerde burasi. Kimse dogru durust bu heriflere ne para verildigini bilemiyor bu kitaplarda yapilan dalevere yuzunden. Ben yine de iddia ediyorum ki Tomas $u anki degerinin en az iki misli para aliyor ve yan da gelip yatiyor. Cunku alternatifi yok takimda. Uc sene sonra Allah kerim. O yuzden de kendini hic zorlamiyor olur da sakatlanirim filan diye. Avrupada siritmasinin sebebi de bu zaten. Hic ama hic ayiplamiyorum. Aynisini ben de yapardim cunku boyle aptallari bulunca.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Yakın zamandaki bir röportajında herkesin sandığı kadar çok parası olmadığını ve geçenlerde satışa çıkarılan "Hakan Şükür Konakları" için çok fazla para harcadığını söylemişti. Yani dediğiniz de haklısınız sene sonunda Dubai veya Katar'a gidip 2-3 yılda 10 milyon euro cukkalamadan futbolu bırakmaz.Ozan Ersoy wrote: Seneye Hakan Sukur'un takimda kalmasini zerre kadar istemiyorum. Yedek olarak bile. Zaten kendi de gidecek insallah . Tanju'nun rekorunu falan kirip jubile yapacagini dusunenler yaniliyor. Sene sonunda gorecegiz.
Necati konusu ise ilginç;
3 sene önce devre arasında Adanaspor'dan transfer etmiştik. Bize transferinden bir kaç ay önceki bir röportajında hangi takımı tutuyorsun sorusuna verdiği "Fenerliyim" cevabını bizzat seyrettim.
Benim o zaman hatırladığım 3 yıllık anlaşma imzaladığımızdı. Federasyonun sitesindeki bilgilere göre de Necati'nin sözleşmesi 2 ay sonra bitiyor. Necati'nin son zamanlardaki performansı/memnuniyetsizliğini de düşününce devre arasında sözleşmesi bitince bonservissiz FB'ye transfer olabilir diye düşünüyorum.
Edit: Bu yazıyı yazdıktan hemen sonra resmi sitedeki bu açıklamayı gördüm. http://www.galatasaray.org/detay.asp?PI ... rID=296539
Necati'nin yenilenen sözleşmesi henüz Federasyona bildirilmemiş demek ki çünkü bazı konularda çok yavaş kalsa da takip edebildiğim kadarıyla sözleşmeler konusunda Federasyonun resmi sitesi güncelliğini koruyor.
-
Kimse vermez ama bizde daha iyisi yok. Emre+Tolga+Orhan stoper olarak bir tane Tomas etmez, aldiklari paranin toplami 2den fazladir.Cengiz Akgun wrote:2M Euroluk mu? Bugun satsan 500 bin veren olmaz kendine?Mehmet Marsan wrote:...Tomas iyi kotu bir seyler yapiyor.
Ozan'in dedigi gibi Tomas icin aciklanan rakamlarin dogruluguna bende inanmiyorum.