Murat Biricik wrote:
Istediginiz uc olsun, ben size dort vereyim. Sag bek Ates sol bek Ferhat, ve orta sahada oyunu iki yonlu oynayabilen, pres ozelligi olan Mehmet Guven -Oguz.
Gerets Bordo macı oncesi ve ligin bitimine bes mac kala liderin 8 puan arkasındayken Tolga Girici nin yeni kadro riskine girmeyebilir. Ben girmesini yeglerdim. Sizin benim seyrederken bu kadar tepimiz atıyorsa, Gerets de insan bir yerde teli atacaktır. Devre arasına kadar sabredin.
Sevgili Murat sana katilamiyorum bu konuda. Gerets kaldikca Mehmet Guven forma sansi bulamayacak. Sebebini de soyleyeyim. O cocuk cikip 3-4 mac oynasa, butun GS yoneticileri, seyircisi ve basin, "madem bu cocuk vardi, niye Inamato ve Mehmet Topal alindi?" diyecekler hep bir agizdan. Gerets'in niye bu cocuga zamaninda guvenmedigi, kulubun parasini bosa harcadigi sorgulanacak.
Bakin cok degil 3-4 mac diyorum. Rakibin ikinci ligin dibinde, cik su genclerle. Ama sen 34'luk Okan'la cikiyorsun. Kasaba kurnazligindan mi bahsediyordunuz? Neden cunku yonetimin yaptigi transferi kullaniyor, yonetimi susturuyor, Mehmet Guven'i de oynatmayarak kendi getirdigi Topal/Inamato'nun bir halta yaramadigini kendince aciga vurmamaya calisiyor. Mehmet Guven de her mac PAF takiminda harikalar yaratmaya devam ediyor.
Maca hala dokulen Necati'yle basliyor. Umit Karan hep diyorum erken geldi. Bugun Owen carpraz baglarini kopariyor, doktorlar en az 6 ay diyorlar. Bizim Umit 4 ayini doldurmadi maca cikmaya basladi. Neden dizi sisiyor saniyorsunuz? Neden ayagiyla gol atamiyor saniyorsunuz. Cunku bir futbolcu sut cekerken dizine binen yuk normalde dizin tasidigi yukun tam 7 kati. Bu bilimsel olarak hesaplanmis, ispatlanmis, bilimsel makalelerde yayinlanmis bir gercek.
Ama ne yapiyor bizim Gerets Karsiyaka kupa macina Umit'le basliyor. Birak dinlensin adam yahu. Sakarya macinda cok ihtiyacin olacak.
Rize macinda sahada Necati, Hakan ve Ilic var. Kabzeyi aliyor bizim Gerets. Kabze'ye forvette yer kalmiyor tabii. Mecburen kanatlarda oynuyor Kabze. Tabii ki etkisiz. Ama bugun sonradan giriyor. 15 dakikada butun takimin yaptigindan daha fazla sey yapiyor. Cunku yerinde forvette oynuyor. Depar atiyor, sut atiyor, vole deniyor, gol pasi veriyor, calim atiyor, gol atiyor.
Seneye Hakan Sukur yok belli artik. Katar'a mi Dubai'ye mi artik nereyeyse layik oldugu yere gidecek. Necati kiz gibi oynamaya devam ediyor. Umit Karan bir daha sakatlanir mi kronik sakatliga girer mi belli degil. Sen tutturuyorsun Hakan Balta da Hakan balta. Sonra da Kabze'yle Balta'yi takas etmeye yanasiyorsun, kabul ediyorsun.
Daha bekleyelim bu hoca gencleri oynatiyor falan diye. Yakinda oynatacak genc de kalmayacak.
Ozan Ersoy