2006-2007 Turkiye Super Lig Yarismasi Sampiyonu MESUT OZEN..
Moderator: Staff
-
06-07 Yarisma/4. Hafta Birincisi Ismail Gezer'e Tebrikler!
4. Hafta birincisi Ismail Gezer'e tebrikler! 94 yarismaci arasindan, 7 maci "dogru sonuc"la bilen tek yarismaci olarak 22 puanini alip, butun yarismacilarin 18 puanlik bir yelpazeye sigdigi bir haftada, puan farkiyla liderligi almis.
Sir MGC ile de puan farkini 10'a cekmisim. Nefesimi ensesinde hissediyordur. 3-4 haftaya kalmaz sollarim herhalde!
Hoscakalin,
Sir MGC ile de puan farkini 10'a cekmisim. Nefesimi ensesinde hissediyordur. 3-4 haftaya kalmaz sollarim herhalde!
Hoscakalin,
Özgür
-
Puan farki 10 , siralamaya bak ama ben 28 sen 68.
Beni yaniltan takimlara bak
GALATASARAY
BURSA
FENER
olmasi gereken skorlar olmamis.
FB FB GIBI OYNAYASAYDI BUNLAR OLMAZDI
Ensede sicak nefes konusuna gelince
Burasi yeri degil size bu konuyu messenger gibi baska platformlarda aciklamak isterim burada terbiyesiz kacar.
Beni yaniltan takimlara bak
GALATASARAY
BURSA
FENER
olmasi gereken skorlar olmamis.
FB FB GIBI OYNAYASAYDI BUNLAR OLMAZDI
Ensede sicak nefes konusuna gelince
Burasi yeri degil size bu konuyu messenger gibi baska platformlarda aciklamak isterim burada terbiyesiz kacar.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
06-07 Yarisma/5. Hafta Birincisi Osman Kiciman'a Tebrikler!
5. Hafta birincisi Osman Kiciman'a tebrikler! 93 yarismaci arasindan, (bizim beraberlik de dahil) 7 maci "dogru sonuc"la bilen iki yarismacidan biri olarak 25 puanini alip, bir puan farkla hafta liderligine yerlesmis.
Sir MGC ile de puan farki kalmis 5! Yarin Ozan'la cok cinlatmayin kulagimi, is-guc arasinda! Bogaziniza kuvvet, bizim yerimize de bagirin ama!
Hoscakalin,
Sir MGC ile de puan farki kalmis 5! Yarin Ozan'la cok cinlatmayin kulagimi, is-guc arasinda! Bogaziniza kuvvet, bizim yerimize de bagirin ama!
Hoscakalin,
Özgür
-
-
Re: 06-07 Yarisma/4. Hafta Birincisi Ismail Gezer'e Tebrikle
Vay be birinci olmuşumda haberim yok
Bir süre internete giremem diye birkaç haftalık tahminleri toptan yapmıştım
İsmail Gezer'e Tebrikler ifadesini başlıkta görmek nasip olmadı ama olsun
Yanlız Sakarya-Fener maçı için tahminim 21-1 olarak çıkmış, daha doğrusu ben alelacele yazmışım 2 puandan olmuşuz, neyse
Bir süre internete giremem diye birkaç haftalık tahminleri toptan yapmıştım
İsmail Gezer'e Tebrikler ifadesini başlıkta görmek nasip olmadı ama olsun
Yanlız Sakarya-Fener maçı için tahminim 21-1 olarak çıkmış, daha doğrusu ben alelacele yazmışım 2 puandan olmuşuz, neyse
Ozgur Huseyinoglu wrote:4. Hafta birincisi Ismail Gezer'e tebrikler! 94 yarismaci arasindan, 7 maci "dogru sonuc"la bilen tek yarismaci olarak 22 puanini alip, butun yarismacilarin 18 puanlik bir yelpazeye sigdigi bir haftada, puan farkiyla liderligi almis.
Hoscakalin,
-
Re: 06-07 Yarisma/4. Hafta Birincisi Ismail Gezer'e Tebrikle
Ben o tahminde ciddi oldugunu saniyordum !Ismail Gezer wrote: Yanlız Sakarya-Fener maçı için tahminim 21-1 olarak çıkmış, daha doğrusu ben alelacele yazmışım 2 puandan olmuşuz, neyse
-
06-07 Yarisma/6. Hafta Birincisi Oguz Yazici'ya Tebrikler!
6. Hafta birincisi Oguz Yazici'ya tebrikler! 92 yarismaci arasindan, Cuma-Cumartesinin 3 macindan 0 cekerek haftaya baslamis olmasina ragmen, Pazar gunu ataga gecip, 22 puani alip, iki puan farkla hafta liderligine yerlesmis.
"Sir MGC ile de puan farki kalmis 5!" demismisim, onu da hemen bitiriverdik yahu, insan biraz onden fark acmaya calisir da, heyecan olur, ne bu boyle... "Yarin Ozan'la cok cinlatmayin kulagimi" da demistim ama, iki ayri grup olarak mi gitmissiniz maca herhalde... Okuyacagiz bakalim hikayeleri daha da detayli olarak yakinda insallah...
Hoscakalin,
"Sir MGC ile de puan farki kalmis 5!" demismisim, onu da hemen bitiriverdik yahu, insan biraz onden fark acmaya calisir da, heyecan olur, ne bu boyle... "Yarin Ozan'la cok cinlatmayin kulagimi" da demistim ama, iki ayri grup olarak mi gitmissiniz maca herhalde... Okuyacagiz bakalim hikayeleri daha da detayli olarak yakinda insallah...
Hoscakalin,
Özgür
-
06-07 Yarisma/7. Hafta Birincisi Mehmet Ulupinar'a Tebrikler
7. Hafta birincisi Mehmet Ulupinar'a tebrikler! 85 yarismaci arasindan, G/B/M sonucunu bildigi 7 macin 6'sini birden dogru skorla tahmin edip, sanirim daha onceki haftalik rekorumuzu egale eden (?) 34 puani alip, 6 puan farkla "hafta", 2 puan farkla da genel siralama liderligine yerlesmis.
Hoscakalin,
Hoscakalin,
Özgür
-
Re: 06-07 Yarisma/7. Hafta Birincisi Mehmet Ulupinar'a Tebri
Selamlar Ozgur Hocam,
Mehmet Ulupinar'i ben de tebrik ederim.
Yalniz kayitlara gecmis sezonlara goz attim da rekor36 puan ile Nezih Gunal'a ait gorunuyor. 2003-2004 sezonunun 7. haftasinda 9 macin galibini de dogru tahmin etmis.
Benim 2002 senesi oncesi 41 puanlik rekorum var (2 macin skorlarini tek gol farki ile kacirmistim) ama kayitlara gecirmek icin tekrarlamak lazim da biraz zor
Metin
Mehmet Ulupinar'i ben de tebrik ederim.
Yalniz kayitlara gecmis sezonlara goz attim da rekor36 puan ile Nezih Gunal'a ait gorunuyor. 2003-2004 sezonunun 7. haftasinda 9 macin galibini de dogru tahmin etmis.
Benim 2002 senesi oncesi 41 puanlik rekorum var (2 macin skorlarini tek gol farki ile kacirmistim) ama kayitlara gecirmek icin tekrarlamak lazim da biraz zor
Metin
Ozgur Huseyinoglu wrote:7. Hafta birincisi Mehmet Ulupinar'a tebrikler! 85 yarismaci arasindan, G/B/M sonucunu bildigi 7 macin 6'sini birden dogru skorla tahmin edip, sanirim daha onceki haftalik rekorumuzu egale eden (?) 34 puani alip, 6 puan farkla "hafta", 2 puan farkla da genel siralama liderligine yerlesmis.
Hoscakalin,
-
06-07 Yarisma/8. Hafta Birincisi Kivanc Ersu'ya Tebrikler!
8. Hafta birincisi Kivanc Ersu'ya tebrikler! 85 yarismaci arasindan, ayni puani aldigi forumun ve yarismanin 3 diger agir topu arasindan, (onlar 19-5-1 istatistigindeyken) 2. bir macin daha tam skorunu bilerek siyrilmis, ve hafta liderligine yerlesmis.
Gecen haftanin rekora yakin(!) puanindan sonra (arastirma, ve duzeltme icin tesekkurler Metin Hocam), bu hafta 4 buyukler istisnasiz puan sacmis olunca, nerdeyse rekorun yarisina anca denk gelecek bir puan dagilimi olmus siralamanin tepesinde. 84 yarismaci 15 puanlik yelpazeye sigmis.
Hoscakalin,
Gecen haftanin rekora yakin(!) puanindan sonra (arastirma, ve duzeltme icin tesekkurler Metin Hocam), bu hafta 4 buyukler istisnasiz puan sacmis olunca, nerdeyse rekorun yarisina anca denk gelecek bir puan dagilimi olmus siralamanin tepesinde. 84 yarismaci 15 puanlik yelpazeye sigmis.
Hoscakalin,
Özgür
-
06-07 Yarisma/9. Hafta Birincisi Ceren Alis'a Tebrikler
9. Hafta birincisi Ceren Alis'a tebrikler! 88 yarismaci arasindan, G/B/M sonucu olarak bizim mac haric, diger 8 maci da bilen tek yarismacimiz olarak, en yakin takipcisine 2 puan fark atip, 30 puanla hafta liderligine yerlesmis.
Bu arada, hic bir macin G/B/M sonucunu dogru bilemeden, yine de 7 puan alabilmis olan Bahri'ye de tebriklerimi iletiyorum!
8 Puan, ve 14 sira altimda kalmis olan MGC'den de ses cikmiyor olmasi, dikkatlerden kacmiyordur herhalde!
Hoscakalin,
Bu arada, hic bir macin G/B/M sonucunu dogru bilemeden, yine de 7 puan alabilmis olan Bahri'ye de tebriklerimi iletiyorum!
8 Puan, ve 14 sira altimda kalmis olan MGC'den de ses cikmiyor olmasi, dikkatlerden kacmiyordur herhalde!
Hoscakalin,
Özgür
-
06-07 Yarisma/10. Hafta Birincisi Burak Saglam'a Tebrikler
10. Hafta birincisi Burak Saglam'a tebrikler! 82 yarismaci arasindan, G/B/M sonucu olarak 7 maci bilen tek yarismacimiz olarak, 1 puan farkla, 22 puanla hafta liderligine yerlesmis.
Geriye dusunce, hemen yarismayi birakip, oyunbozanlik yapan MGC'yi de ayrica kiniyorum!
Hoscakalin,
Geriye dusunce, hemen yarismayi birakip, oyunbozanlik yapan MGC'yi de ayrica kiniyorum!
Hoscakalin,
Özgür
-
-
Onceki haftalara gore, 12-15 civari eksigimiz var gibi, su basligi tekrar bir tepeye cikarmis olayim...Bahri Unlu wrote:Super Lig 11 nci hafta Cumartesi gunu basliyor...
11. hafta tahminlerini unutmayin , tiklayin
Özgür