Ozan Ersoy wrote:Ali Gursel wrote:Mehmet Gorgen wrote:heinza verilen para
2.750 bonservis+ 700 + 700 tazminat= 4.150.000 EURO/YIL İmam oto'ya verilen ile beraber 6 milyon euro gibi parayla çok iyi oyuncu alınırdı.
Sizin yaptığınız işlin.
GS'da maddi durumu duzeltiyorum deyip Heinz'a 4.15 milyon Euro veren kisi GS kongresinden guven oyu aldi, goreve devam icin, binlerce uye oy verdiler bu baskana, guven tazelediler.
Bunlar secilmeseydi, Jardel'e 20 milyon verip, 5 milyona + 3 tane curuk futbolcuya satan, bir tanesini hic oynatamayan, Spear miydi neydi, ona borcumuzu gecen sene kampanya acarak odemek zorunda biraktiran Cansun'un ikinci baskan oldugu bir yonetim secilecekti. Bu heinz olayi olur, ama devede kulak. Ha unuttum su anki borcun %60-70'ini de Suren - Cansun ekibi yapmamis miydi?
Yigit Sardan-Cansun ikilisinin en ovundukleri maharet, Turk borsa tarihinin en buyuk rezaletlerinden GS'a buyuk en sonunda yatirimciya da korkunc zarari dokunan halka acilis vakasi (burayi Waqaa diye uzerine bastirarak okuyacaksiniz) degil miydi?
Yanlis takimi tutuyorsunuz arkadaslar. Cidden soyluyorum. GS'i tutan GS yonetimlerinin cemiyet icinden geldiklerini, tarikat gibi yonetildigini ve taraftari disladiklarini, afedersiniz Toshak gectiklerini bilerek tutmak zorundadir. A ve B kisisi Canibaygin, Yigidim sardanim, Adnan abiler hic farketmez. Bunun yakin zamanda degisecegini sanmak da bana gore ahmakliktan baska bir sey degildir.
Ozan Ersoy
Ozancigim,
Bu borcun yuzde her kacini yaptiysa yapmis FS GS'a ustuste dort sampiyonluk, bir UEFA Kupasi getirmistir, simdi ben oturur maddi durum batmis ama kardesim elimde de birseyler var, 5 sene Hagi seyrettim, GS hakkinda internette "the Turkish Giants" diye makale okudum, Londra'da taksiye bindim, Fas'li sofor Turk oldugumu duyunca GS'a minnettariz, yillardir burada boynumuz bukuktu, Arsenal'i yenip kupa aldiniz yuzumuz guldu lafini dinledim, degdi bu paraya diyebilirim.
Cansun zamaninda ise kendin yazdin gecen gun, Fleurquin ile CL'de ceyrek final, Milan'a, Deportivo'ya karsi galibiyetler gormedik mi?
Bu adamlara neden eywallah diyorum Ozan, FS ve MC maddi durum duzeltiyoruz falan demediler ki. Bu baskan diyor, sonra Marek Heinz 4.15 milyon Euro, sonra Carrusca, sonra Inamoto, arada futbolda, Avrupa'da ne oluyoruz?
Turkcemizde laf var yahu, testiyi kiranla suyu tasiyan bir olmaz diye, bunlar testi ustune testi kirarken oburleri birseyler kazandirdi bu klube.
Ayrica Alp Yalman'a oy ver, bos oy ver, toplantiya gitme, ne yapacaksan yap ama bu adama bu dort senenin ustune nasil oy verilir yahu, UEFA kazanan 4 sene gorevde kaldi, Canaydin dortten altiya cikiyor, maddi durumu duzeltiyorum diye, Marek Heinz 4.15 milyon Euro, internette taraftar sitesine gir, taraftarin yuzde sekseni (bak bul o topici) aman, eywah, sirf adam almis olmak icin sacma transfer yapiyoruz yaziyor.
Yuzsuzluk hat safhada devam, Inamoto'yu hoca istedi, tabii hocaya sordular, Makalele mi, Beckham mi, Gravesen mi, Inamoto mu diye, bizim ki tutturmus Inamoto diye.
Yanlis takima gelince: Ozancigim, ise oradan girersen yanlis aile, yanlis memleket hatta yanlis gezegen ya da yanlis zaman dilimi diye devam edebilirsin. Takim da oyle bir sey: maalesef cok istesem de Barcelona'li Arsenal'li, Ajax'li olamiyorum, tuttugum takim bu. Ama bu yuzden basindakilerin beceriksizligini sineye cekmek zorunda miyim, ben de birsey yapmiyorum, yaziyorum zaten, herkes okusun, Marek Heinz, 4.15 milyon Euro.
Ali