Katilamayacagim. Bu hoca gecen sene de ayni hatalari yapiyordu. Size gecen sene kazandigimiz maclar da dahil olmak uzere en az 10 inanilmaz hatalarla dolu mac sayarim. Forumda o mac basliklari hala duruyor. Acin bakin daha kis sonunda ben notumu vermisim, bu hoca kotu bir hoca, bununla sampiyon olmak mucize demisim. Ama ne oldu Umit Karan 93. iteledi, genc Aydin ilk macinda cikti, 94'de cakti, Kabze 17 saniye kala golunu atti, FB GS iki macta da eze eze yendigi halde sezon icinde daha once 15 gol attigi Denizli'de puan kaybederek sampiyonlugu hediye etti.Murat Biricik wrote:
Benim okuduklarım ve gorduklerim itibarı ile, gectigimiz sene riskli oyuna prim veren yapısının yanında, bu sene panik yapınca Daum sendromu yasayan ve Daum lasan bir TD miz var. Manisa macında Arda nın sag beke cekilmesinden tutun, Antep macında orta sahayı bosaltmamıza kadar yapılan hamleler, riskli oyun yanında panikleyince takımın butun oyun duzenini degistiren, 11 oyuncunun dahi kim nerede ne oynuyor sorusunu sordugu bir duzen yarattı. Oyun felsefesinin, burada ne kadar yırtınsak degismeyecegi kesin, ama bu panik havasının bir sekilde yardımcılarının katkısı ile bertaraf edilmesi lazım.
Ve hersey hasir alti edildi.
Ben etmedim.
Bu sene de ayni hatalari yapiyor bu hoca, ayni sacmaliklari bize yasatiyor. Onun acisindan hic bir farki yok. Gecen sene iyiydi de bu sene panik olup boyle hatalar yapiyor demek bana gore gecen seneyi unutmus olmak ve gercegi gorememek.
Fark bu sene 93. de gol atamiyoruz. 93'u birak mac icinde bile atamiyoruz.
Tek rakip olmayacagi belli oldu yarisa Besiktas da ortak olacak bir de ustune ustluk cok zor gececegi belli bir CL mucadelesi olacak.
Hadi carsamba milli maclar takimin yarisindan cogu yok, Cumartesi Denizli deplasmani, Sali gunu Bordo maci, haftasonu Besiktas maci, ondan sonra Trabzon deplasmani, onun ertesi Carsamba Liverpool deplasmani.
Buyur neresinden yakarsan yak. FB cok degil bir kac hafta sonra Sakarya macinda kaybettigi puanlari geri alir farki 8-9 a cikarir gibi geliyor bana. Antep'e, Ankara'ya, Vestel'e sacmasaydin puanlari derler adama.
Ozan Ersoy