4. Hafta: GS-G.Antep 2-2(Ilic, Umit)
Moderator: Staff
-
-
-
Yonetimin transferini gormus olduk; TOLGA hayirli ve ugurlu olsun
Anadolu takimi Fransadan forvet getiriyor bu mac iyi iyi oynuyor en azindan biz bir orta saha bulamadik, 34 yasindaki dedelerle yola devam bu takim CL'de bu gruptan bile cikamaz. Yaziklar olsun!!!!!!!!!!! bari Aydin'i, Oguz'u oynatta gelecek sezon icin yatirim yap.
Hocanin oyuncu tercihleri yanlis, boyle yonetime boyle hoca, veya Ne kadar ekmek o kadar kofte.
Anadolu takimi Fransadan forvet getiriyor bu mac iyi iyi oynuyor en azindan biz bir orta saha bulamadik, 34 yasindaki dedelerle yola devam bu takim CL'de bu gruptan bile cikamaz. Yaziklar olsun!!!!!!!!!!! bari Aydin'i, Oguz'u oynatta gelecek sezon icin yatirim yap.
Hocanin oyuncu tercihleri yanlis, boyle yonetime boyle hoca, veya Ne kadar ekmek o kadar kofte.
-
-
- Moderator
Hakan yine yikildi herhalde. Karan daha oyuna gireli yarim saat olmadi atti golunu. Bu arada Fransiz Diawera GS one gecirdi GA idi 2-1.
Last edited by Cengiz Akgun on Sun Aug 27, 2006 6:23 am, edited 2 times in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
Su Okan'i izledikce kanim beynime sicriyor. Butun mac jilet gibi rakiplerin ayagina cift dalmasi yetmezmis gibi bir de el yapip sari kart aliyor. Normalde zaten sari almis olmasi lazimdi, simdi kirmizi alacakti.
Hasan Sas gibi 1 sezon oynayip 3 sezon yatan adamlardan bana bikkinlik geldi, o da seneye kendi yolunu cizsin, yeter artik yahu.
Ilic yoruldu. Cikmasi lazim.
Hasan Sas gibi 1 sezon oynayip 3 sezon yatan adamlardan bana bikkinlik geldi, o da seneye kendi yolunu cizsin, yeter artik yahu.
Ilic yoruldu. Cikmasi lazim.
Tan Erten
-
-
-
-
Hocam bunu futboldan az biraz anlayan herkes dusunebiliyor da bizim hoca goremiyor. Zikkim olsun aldigi milyon dolarlar. Ben de bilirim Gravesen'i Maniche'i istemeyi ondan sonra boyle takim yonetmeyi.Tan Erten wrote:Gerets'in Karan hamlesinin amacini cozen var mi? Ilk yarida sorun pozisyon bulamamak degil topu fileye gonderememekti. Bunun cozumune yonelik hamle yapacaksan H.Sukur'u cikar Umit'i sok madem. Orta sahayi zayiflatinca yine 50 metreden uzun toplar basladi. Pozisyon sayimiz azaldi.
Hadi bakalim daha 4. hafta 6 puan gerideyiz buyuk ihtimal.
Ozan Ersoy
-
- Moderator
Hakan macin sonlarina dogru biraz duzelir gibi oldu ama cok az ve cok gec oldu. Iki puan vermek kotu. Hasan'in cikarilmasi cok gec oldu. Ama Sabri de pek bir $ey yapti denilemez. Arjantinli Kapuska oyuna son 10 dakika girdi. Hicbir umit yok. Adami neden almi$lar bilen de yok.
Ikinci golde defans uyuyordu. Tolga'nin gozle gorulur adami tutamasi varsa da ben Tolga'yi gordugum Tomas'tan kotu oldugunu kabul etmem.
Karan'in donu$u guzel.
Ikinci golde defans uyuyordu. Tolga'nin gozle gorulur adami tutamasi varsa da ben Tolga'yi gordugum Tomas'tan kotu oldugunu kabul etmem.
Karan'in donu$u guzel.
Last edited by Cengiz Akgun on Sat Aug 26, 2006 11:26 pm, edited 2 times in total.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Kabze - Karan
Maç geçen hafta olduğu gibi sadece 2dk. uzatıldı, halbuki 5 oyuncu değişikliği + sakatlıklar vs. en az 5dk. uzatılmalıydı
Kabze ve Karan kendine gelirse ligde düzlüğe çıkarız ama Avrupa için endişeliyim.
Bir de forvet hattı sürekli değişikliklere tolerans edebiliyor ama savunmanın göbeğiyle oynamak biraz riskli
Kabze ve Karan kendine gelirse ligde düzlüğe çıkarız ama Avrupa için endişeliyim.
Bir de forvet hattı sürekli değişikliklere tolerans edebiliyor ama savunmanın göbeğiyle oynamak biraz riskli
Last edited by Eren Aykın on Sat Aug 26, 2006 11:06 pm, edited 1 time in total.
-
- Staff Member
Atamayana atarlar...
O kadar gol kacirdik ki pes vallahi!
Antep forvetine iki top cikardi ikisinide gole cevirdi.
Gerets'in necatisiz sas'siz maclarindaki takimina bakiyorum bol gol e dinamik calisan bir takim. Bu maca bakiyorum Ayhani cikartip Umit'i cok erken maca alsi. Buyuk hata bence.
Hasan Sas'i maca ve takima katkisini Arda ile karsilastiranca insan o kadar sahada niye tutuldu diye soylendim durdum..
Bu takim CL'e girdi diye TL insallah akillarindan silmez. Bu ligden Sampiyon cikmak isten bile degil ama bogle puan kaybederek degil tabiki
O kadar gol kacirdik ki pes vallahi!
Antep forvetine iki top cikardi ikisinide gole cevirdi.
Gerets'in necatisiz sas'siz maclarindaki takimina bakiyorum bol gol e dinamik calisan bir takim. Bu maca bakiyorum Ayhani cikartip Umit'i cok erken maca alsi. Buyuk hata bence.
Hasan Sas'i maca ve takima katkisini Arda ile karsilastiranca insan o kadar sahada niye tutuldu diye soylendim durdum..
Bu takim CL'e girdi diye TL insallah akillarindan silmez. Bu ligden Sampiyon cikmak isten bile degil ama bogle puan kaybederek degil tabiki