Tolga Girici wrote:Resmi Site'den.
...
Sevgili Tolga,
Resmi site, bu senin alinti yaptigindan sonra,
sayfadaki bazi tarihsel tutarsizliklari gidermis, ama hala eksiklikler/yanlisliklar var...
Senin alinti yaptigin zaman, yazinin ilk kismi bugun, ikinci kismi 28 Temmuz'da yazilmismis herhalde. Orda "yarin" diye bahsi gecen mac oynandi, ve MBoleslav, kendi evinde, Sigma Olomouc'u 2-1 yendi. (
Link 1 -
Link 2) Mac kadrosu:
Mladá Boleslav: P. Kučera, F. Ševinsky, M. Brezinsky, J. Vít, M. Palát, L. Vaculík (46. J. Kysela), M. Matějovsky, M. Abrahám, T. Poláček (68. R. Holub), M. Kulič (84. M. Ordoš), L. Pecka
Goller: Holub, Brezinsky
"
3. Tur'a yükselmeyi basaran" ifadesine de takildim ister istemez. Bir sonraki paragrafta "
Sampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu" da denmisken. Bir nevi onlar da biz de "-1". turdayiz sayilir!
Ama evet adamlarin ilk Avrupa macerasi:
UEFA.com sayfalarindaki mac ozeti tablosundan gorulecegi uzere, bizimle 3. ve 4. Avrupa maclarini yapmis olacaklar.
O sayfada
Cekce resmi sitelerinin adresi de var. Ingilizce olan icin, bizim resmi site sayfasinda da verilen, baska bir domain adi kullanmislar:
fkmb.info
UEFA.com'dan bugunki mac raporu: Durumu 1-1'e getiren golu direk Ševinsky kendi kalesine atti gibi yazmislar orda. 2. golu de nerdeyse kendileri attiklarina gore, bizim formsuz forvete de yardimci olurlar insallah!
Poláček'i daha 12 gun once almislar.
Bu da tum takimlarinin bir resmi, buyukce (900x600) diye, sadece linkini gecmis olayim.
Resmi sitede bahsedilenlerle birlikte hazirlik (ve Lig) maclari (
Tarihler resmi sitelerine gecis tarihleri, mactan daha sonra olabilir):
"Ana" sponsor'un kim olduguna da %100 emin olamadim ben!
"Skoda" icin "General" (genel), "Cedok" (Cek seyahat acentasi - expedia filan gibi) icin "main" ("ana") sponsor ifadesini kullanmislar.
Slovak olan Brezinsky disinda, tum kadro Ceklerden olusuyormus. Yabancilari yok yani baska.
5,000 kisilik stad ne derece etki yapar bilmiyorum ama, benim bir kac eski tecrubem, bu eski dogu bloku seyircilerinin hakemi etkileyip, lehlerine cok ucuza faul caldirmak, kart cikarttirmak konusunda etkili olduklari yonde. Umarim, ordaki macimiza dirayetli bir hakem atanir.