Ben de bir resim asayim.... Bir de seytan sembolunu koyduk mu tamamdir.

Moderator: Staff
Hasan delidir doludur ama sevimlidir. Biraz da $u topla fazla oynamasa daha da sevecem onu.Kerem Tezic wrote: ...
Cengiz abi su Deli Hasan'in suratini bir yorumla bakalim. Sen kendisini epey seversin.Hergele epey sempatik deli meli. Bu gece bizim Murat Gokcigdem'in de kalbinde taht kurmustur.
Cengiz Akgun wrote:Icinizden Ispanyolca bilen Mondrogo'nun fanlesinde ne yaziyor bir cevirse de anlasak. Adri anneler gununu kutlarim gibi bir $ey. Ama Ve diye devam ediyor. Cikaramadim. Google da i$e yaramadi.
Arthur C. Clarke zamaninda, yeterince ileri bir teknolojiyi sihirden ayirmak mumkun degildir demis. Belki Gerets'in bir bildigi vardirOzan Ersoy wrote:Mucize gerceklesti.
Valla ben o yatirimi, sahada caresizlik icinde 10 tane yemekten ucuz kurtulmus takimin teslim olusunda, Ferhat'in ertesi gun antrenman resimlerinde bombok olmus bembeyaz suratinda ve sonrasinda bir dakika dahi forma sansi bulamasiyinda cok cok iyi gordum. 3 gun sonra da cikip "oynamadilar ne halt edeyim, bende hic suc yok" diyen hoca yatirimin en babasini da yapti, onu da herkes gordu. Allah'dan su isin bitmedigini bilen iki uc kisi var hem takimda hem yonetimde, takimin dagilmasini onlediler.Murat Kara wrote:
Bu nedenle, Gerets'in sadece futbola degil, insana yaptigi yatirimin karsiligini almis olmasi beni ayrica mutlu etti.
Ozan, dediklerine bir itirazim yok. Zaten senin yazdiklarin sayesinde bu futbol denen seyi ucundan kiyisindan biraz anlamaya basladim ben. Bunun nedeni de hesap, kitap elbette ve bu cok onemli.Ozan Ersoy wrote:Gun sevinme gunu, bunlari tartisacak cok firsat ele gececek, limon sikmaya biraz ara verelim.Murat Kara wrote:
Bu nedenle, Gerets'in sadece futbola degil, insana yaptigi yatirimin karsiligini almis olmasi beni ayrica mutlu etti.
Ozan Ersoy