Mehmet Gorgen wrote:
Thiam kötü oyuncu değil ama bizim de 32 yaşında bir oyuncu alacak lüksümüz pek yok. Almanya futbolunu da çok ykından takip eden hatta haftada enaz 3 maç seyretmeye çalışan biri olarak Thiam kesinlikle maç kaderini çevirecek oyuncu değil.Kendisi defansif orta saha.wolsburg'dan adam alacak olursam arjantinli mensequez veya klimowitz'den biri olabilir.
Iyi güzel de, ben Saidou'nun yerine defansif orta sahada Thiam'i önermistim. Klimowitz santrafor oynuyor. Santrafor ariyorsan sana baska isimler de verebilirim. Mesela Frankfurt'lu Amanatidis. Ama GS'in saniyorum öyle bir sorunu yok.
Ben Almanya'da yasiyorum ve dolayisiyla Alman futbolunu gayet iyi biliyorum.
Wolfsburg'un kac tane macini izledin bilemiyorum ama Thiam Wolfsburg'a cok mac kazandirdi. Yalniz bunlari söylerken bu sezonu kastetmiyorum, bundan önceki sezonu kastediyorum, yani Wolfsburg'un
Gerets'li dönemini.
Yasi bence pek önemli degil cünkü adam tam profesyonel, kendine cok iyi bakiyor ve son derece disiplinli birisi. Gine asilli fakat Almanya'da büyümüs, yani Alman futbol mentalitesi mevcut, profesyonellik anlayisi da ona göre.
Umarim GS kücük bütcesini bu yil iyi kullanir. Ben Gerets'in futbol zekasina güveniyorum ve iyi futbolcular alacagini düsünüyorum. Önemli olan ün yapmis ama kasarlanmis futbolculari degil, yararli oyunculari takima güc katabilecek oyunculari alabilmek.
Bakiyorum FB Roberto Carlos'un pesindeymis. Umarim almakta basarili olurlar. Cünkü adam Real Madrid'den sonra emekli maasini almak icin bir yer ariyor. Parayi atacak cebe ondan sonra yan yatacak. Adam basarilara, san söhrete doymus bir kere. Neden kicini yirtsin ki?
Okan'a gelince. Bence Okan hala is yapar. GS onun yurdu, burada huzur bulabilir ve bu huzur onun icin büyük bir motivasyon kaynagi olabilir. Okan'a düsük bir sabit gelir, ek olarak da mac basina para verirsin, bak nasil oynar sen gör...