Cengiz,Cengiz Akgun wrote:Benim burada FB firsat elime gectiginde giydirdigimi soylemek istiyorsun belki ama yanli$. Ben hicbir zaman nalinci keseri gibi bir yana vurmadim senin gibi. Kimi yanli$ goruyorsam soylerim. Bu GS olmu$ FB olmu$ benim icin fark etmez. Ama sen ve Yigit bugune kadar FB yanli$ini gordugunuz zaman muhakkak kiviracak bir yerini buluyorsunuz.Savas Macun wrote: Bir haftadir hic bu konulara girmedim Osman bey, ama bu isleri tek tarafli gormeniz akil alir gibi degil, herseyin sorumlusunu FB olarak gormek bana Cengiz abinin yazilarinin altindaki mesaji cagristiriyor.
...
Oncelikle "kivirdigimi" soylemissin, iyi niyetle "itham" etmissin demiyorum ama ornekle ispati sana duser. Fikirlerimizde ayri olabiliriz ama demedigim, yapmadigim seyi de kabul edemem. Benim yazimda acilan igrenc pankarti savunan hic bir sey yok, hatta pankarti "igrenc" olarak niteledim yazimi dikkatle okursan. Belirttigim sadece bu pankartin ilk olmadigidir, yok daha evvel boyle bir sey olmadi diyorsan, ben ornekle gosteririm. Bunu soylerken de daha once yapildi diye bu pankarti hos gordugum anlasilmamali, ben pankarta da kiziyorum, pankart sanki daha once olmamis soylemlerle ortaya cikanlari da samimiyetsiz ve milleti enayi yerine koyan olarak nitelendiriyorum. Karsi gorusteysen buyu yaz saygi duyarim.
Ayrica ben Savas'in yazdigindan senin cikarttigin anlami cikartmadim, en iyi Savas bilir ve aciklar ama yazilarinin altinda bulunan
"Elinizde alet olarak sadece çekiç varsa, onarmaya cali$tiginiz sorunları çivi gibi görmeye ali$irsiniz"
sozune atif yaparak cevabi begenmedigini soylemeye calistigini cikardim ben.
Benim yazilarim acik ve secik, buyur ne demisim getir tartisalim, nasil "kivirmisim" ?
Selamlar
YK