2006 Fortis Kupasi BJK'in
Moderator: Staff
-
- Moderator
Hasan Utku bey biraderim ben i$te olunca saga sola toplanti filan diye ceki4tiriyorlar. TRT radyosuna uyanip mactan yarim saat once baglandim. $imdi dondugumde $arkilar caliyor devre arasi. Bu arada mac 2-1 olmu$. Birileri dersini cali$mi$ galiba. Ama hicbir $ey olmami$ gibi degil. FB bir gol daha atarsa iki tane daha atacan ki uzasin. Aman ha.
Evet Orhan abim yok. boyle maca onu vermeyeceklerde kimi vereceklerdi TRT'de. Huseyin kim tanimam. Peki Hasan beyim sen Turkiyede degil misin? Transistorlu radyom yok demeyesin sakin. Internetden baglandiysan cikiver. Amerika, Asya, Afrika, Avrupa Avusturalya/Yeni Zelanda da gibi gurbet ellerde yerine bir gurbetci yararlansin. Ben yine bir i$ icin ayriliyorum. Zaten dinlemem ugursuz geldi. Golu yediler. TRT IP akintisinida serbest biraktim. Amerikanin bir ko$esinde girecem diye cali$an bidonunu dayasin.
Evet Orhan abim yok. boyle maca onu vermeyeceklerde kimi vereceklerdi TRT'de. Huseyin kim tanimam. Peki Hasan beyim sen Turkiyede degil misin? Transistorlu radyom yok demeyesin sakin. Internetden baglandiysan cikiver. Amerika, Asya, Afrika, Avrupa Avusturalya/Yeni Zelanda da gibi gurbet ellerde yerine bir gurbetci yararlansin. Ben yine bir i$ icin ayriliyorum. Zaten dinlemem ugursuz geldi. Golu yediler. TRT IP akintisinida serbest biraktim. Amerikanin bir ko$esinde girecem diye cali$an bidonunu dayasin.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed Mar 22, 2006 10:09 pm, edited 2 times in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Bence sahanin en iyisi Ugur, cok kosuyor calisiyor sag kolidoru atakta iyi kullaniyor, ortasi iyi olsa 3. gol gelecekti.
Fenerin defansi cok kotu eger yerden oynarsan agir ve top teknigi olmayan 5 oyuncu, yan toplarda cok ustunler ister defans istese atakta olsun. Bakalim ikinci yari ne olacak.
Umit Karan - out
Hakan Sukur - in
Fenerin defansi cok kotu eger yerden oynarsan agir ve top teknigi olmayan 5 oyuncu, yan toplarda cok ustunler ister defans istese atakta olsun. Bakalim ikinci yari ne olacak.
Umit Karan - out
Hakan Sukur - in
-
-
-
-
Ozan
Umit K. da Orhan gibi hastaneye kaldirmislar ben gormedim Umit'e ne oldugunu
Atilan maddeler maci tatil ettire bilir hakem unlu olacak ya
Umit K. da Orhan gibi hastaneye kaldirmislar ben gormedim Umit'e ne oldugunu
Atilan maddeler maci tatil ettire bilir hakem unlu olacak ya
Last edited by Ercan Dumlupinar on Wed Mar 22, 2006 10:15 pm, edited 1 time in total.
-
-
-
-
- Moderator
"Uzasin" lafi yanli$ olmu$. Amacim tur atlasin olacakti. Uzamasi GS acisindan avantajli bir durum olmuyor zaten. Hatta penaltiya kalmasi bile FB'nin avantaji olur adamlarda duzgun topa vurabilen adam sayisi GS'dan fazla. 3-2'ye FB alip gidiyor turu.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
Bu nasil istir, saha kapattiricak seyirci. Bilincsiz davraniyorlar.
Mac ikinci yarisi sakin ve kontrollu geciyor. 60'ci dakikadan sonra hareketlendiririz umarim.
Bizden Nejati telasli, iyi olarak Ayhan'i sayabilirim. Hasan Sas cok top kaybediyor, dikkatsiz. Fenerden Apaiah cok iyi bir oyuncu, Fener orta sahasini toparliyor kendi basina.
Mac ikinci yarisi sakin ve kontrollu geciyor. 60'ci dakikadan sonra hareketlendiririz umarim.
Bizden Nejati telasli, iyi olarak Ayhan'i sayabilirim. Hasan Sas cok top kaybediyor, dikkatsiz. Fenerden Apaiah cok iyi bir oyuncu, Fener orta sahasini toparliyor kendi basina.
Kemal Bakircioglu
-
Orhan bey yoksa ana stüdyoda Leyla hanım da yoktur,başka izahı yok bu işin..Cengiz Akgun wrote:Evet Orhan abim yok. boyle maca onu vermeyeceklerde kimi vereceklerdi TRT'de. Huseyin kim tanimam. Peki Hasan beyim sen Turkiyede degil misin? Transistorlu radyom yok demeyesin sakin. Internetden baglandiysan cikiver. Amerika, Asya, Afrika, Avrupa Avusturalya/Yeni Zelanda da gibi gurbet ellerde yerine bir gurbetci yararlansin. Ben yine bir i$ icin ayriliyorum. Zaten dinlemem ugursuz geldi. Golu yediler. TRT IP akintisinida serbest biraktim. Amerikanin bir ko$esinde girecem diye cali$an bidonunu dayasin.
Yahu Cengiz,ciddi soruyorum. Net yayınlarında belirli bir kapasite mi var ki,biz Türkiye'de netten bağlanınca başka yerde izleme zorluğu oluyor?
Cahilliğime verin,bilmiyorum vallahi..
-
-