24. Hafta GS-Samsun 3-2 (dk 45/54 Necati (2), 60 iliç )
Moderator: Staff
-
- Moderator
24. Hafta GS-Samsun 3-2 (dk 45/54 Necati (2), 60 iliç )
Acildi.
Last edited by Cengiz Akgun on Sun Mar 05, 2006 10:55 pm, edited 3 times in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
- Moderator
Ben resmi sitenin yalancisi idim. Dun baktigimda Mart 5 diyordu mac takvimi bolumunde. Orasi boyle sallayinca ben de burada boyle salladim. Bugun degi$mi$. Duzelttim. Bundan sonra bir daha guvenmem.Nezih Gunal wrote:Mac pazar degil cumartesi gunu.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
- Site Admin
-
-
- Moderator
Daha dun ben dedikodu yapmam dedin Mustafa ama mac oynanmadan da hakeme boyle giydirdin. Cem Papila'nin GS'ya bir $ey yaptigini ben ne gordum ne de duydum. BJK'a yaptiklari icin de ellerine saglik dedim. .O macta verdigi kirmizi kartlari gordum ve hepsi de birbirinden guzel ve yerinde idi. Ayni $eyleri bizimnkilerde yapsin onlara da versin sesim cikmaz. Ama yine bir kritik durumda yine bir Samsun macina verilmesi manidar olabilir nem kapmak isteyenler icin
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Onu ideolojik anlamda söyledim, 'Mustafa Denizlinin koministliğiyle' alakalı olarak. Futbolla ilgili olarak maç yorumları haricindeki konuşmaların çoğu dedikodu zaten, hatta maç yorumlarında da dedikodu yapılıyor. 'Yok bu maça niye asılmamış, Paralar ödenince rehavete mi kapılmışlar, Aklı bilmem nerde mi kalmış, Gece hayatı' falan filan.
BJK'ya verdiği kırmızı kartlara fanatik bjk'lılar hariç kimse bişey demedi zaten. Ama o kartlar bir daha hiç çıkmadı. geçen seneki fb-trb maçınıda unutmuş değiliz. Hasılı, adamın adı GS düşmanı diye çıkmadı, fenerin adamı diye çıktı. E fenerde biraz rakibimiz oluyor.
Biraz abarttığımın farkındayım, zaten Beyaz'ın programından kopya çekip 'O biiiir....' kalıbını kullanmak geldi bir an içimden. Aklımada söylenecek güzel şeyler gelmedi, abartılı salladık. Yoksa beşiktaşlıların etkisinde mi kalıyorum? Yoksa Cem Papilanın hakkını mı yiyorum? Yoksa genç Galatasaraylılara kötü örnek mi oluyorum? Yoksa yoksa...
BJK'ya verdiği kırmızı kartlara fanatik bjk'lılar hariç kimse bişey demedi zaten. Ama o kartlar bir daha hiç çıkmadı. geçen seneki fb-trb maçınıda unutmuş değiliz. Hasılı, adamın adı GS düşmanı diye çıkmadı, fenerin adamı diye çıktı. E fenerde biraz rakibimiz oluyor.
Biraz abarttığımın farkındayım, zaten Beyaz'ın programından kopya çekip 'O biiiir....' kalıbını kullanmak geldi bir an içimden. Aklımada söylenecek güzel şeyler gelmedi, abartılı salladık. Yoksa beşiktaşlıların etkisinde mi kalıyorum? Yoksa Cem Papilanın hakkını mı yiyorum? Yoksa genç Galatasaraylılara kötü örnek mi oluyorum? Yoksa yoksa...
Cengiz Akgun wrote:Daha dun ben dedikodu yapmam dedin Mustafa ama mac oynanmadan da hakeme boyle giydirdin. Cem Papila'nin GS'ya bir $ey yaptigini ben ne gordum ne de duydum. BJK'a yaptiklari icin de ellerine saglik dedim. .O macta verdigi kirmizi kartlari gordum ve hepsi de birbirinden guzel ve yerinde idi. Ayni $eyleri bizimnkilerde yapsin onlara da versin sesim cikmaz. Ama yine bir kritik durumda yine bir Samsun macina verilmesi manidar olabilir nem kapmak isteyenler icin
Meczup
-
Medya stres havasi falan yaratmak isteyebilir ama GS kendi evinde Samsun'u yenemeyecekse hic bu isi dert etmeyelim daha iyi. Samsun'u en son FB karsisinda seyrettim. Bir Sivas, Malatya, Gencler, Manisa degil. Bu sene dusmesi en muhtemel takimlardan. Her mac fark yiyorlar. Kalede Kerem guvenilir degil. Defanslari, orta saha direnci cok zayif. Tek kaleye gidebilecek veya gol tehlikesi yapabilecek adamlari Ceyhun, sanirim o da bizim macta oynamayacakmis.Hasan Tezcan wrote:Medya stres havasi yaratmak istiyor sanirim. Samsunspor cantada keklik degil,
bunu kimse zannetmesin.
Tabii Gerets futbolun butun mantigina karsi gelip, Ilic ve Hakan Sukur'le bizlere eziyet cektirmeye kalkarsa o baska. Ama sanmiyorum.
Orta sahanin ortasi Volkan-Saidou ile daha iyi olacak. Volkan artik daha cabuk oynuyor, daha hareketli. Sabri gecen hafta oynadigi topla ve milli mactaki performansiyla formayi hakediyor. Solda eger Ayhan iyilesmisse Hasan'in yerine oynayabilir. Son haftalarda iyice stresden kafayi siyiran Hasan'i bir kac mac dinlendirmek mantikli olabilir. Ilerde de Umit Karan'i kesenin aklina sasayim.
Ugur ve Ferhat bu macta daha cok ofans oynayabilirler. Defansif olarak onlari fazla zorlayacak acik yok Samsun'da. Son haftalarin en formsuzlarindan Cihan'in olmamasi avantaj. Song'un geri gelmesiyle defans da eski mucadele gucunu kazandi.
Mondi
Ugur - Song - Tomas - Ferhat
Sabri - Volkan - Saidou - Ayhan (Hasan)
Umit - Necati
Ilk yarida erken gelen bir gol farka goturur. Papila icin cok rahat bir mac gecer.
Ozan Ersoy
-
-
Ozanim,Ozan Ersoy wrote:Medya stres havasi falan yaratmak isteyebilir ama GS kendi evinde Samsun'u yenemeyecekse hic bu isi dert etmeyelim daha iyi. Samsun'u en son FB karsisinda seyrettim. Bir Sivas, Malatya, Gencler, Manisa degil. Bu sene dusmesi en muhtemel takimlardan. Her mac fark yiyorlar. Kalede Kerem guvenilir degil. Defanslari, orta saha direnci cok zayif. Tek kaleye gidebilecek veya gol tehlikesi yapabilecek adamlari Ceyhun, sanirim o da bizim macta oynamayacakmis.
Son 3 macin ikisinde fark yediler dogru amma, madem yarisma sistemimizin reklamini yapmaya bir firsat daha yakaladim, yapayim: Samsun'un maclari
14-20. haftalar arasi, hayli ilginc maclar cikarmislar, saglam bir deplasman performansi cizmisler. Sivas'a (ki saglam defans takimi diyorlar) deplasmanda 3 cekmisler, Antepi yenmisler (hadi onlar evinde basarisiz diyelim), Ankaragucu'nden direk rakipleri Diyarbakir'dan, deplasmanda puan almislar, Gencleri deplasmanda yenmisler...
Velhasilkelam, dedigin gibi, ilk yarida erken bir gol ile, isi rahata aliriz herhalde ama, yine de, hepten cantada keklik gormeye gelmez diyorum...
Hoscakalin,
Özgür
-
-
- Site Admin
-
Küfür Meselesi
Anons sitemi geri geliyor. Bakalım adam gibi uygulayabilecekler mi? Yoksa 'I love you Şenol' türünden bir laf dendiğinde de anons yaptıracaklar mı? Malum bu söze anons isteyen zat şu anki MHK başkanı Mustafa Çapulcu, inşallah onu örnek almazlar.
Ergun Gürsoy, nerdeyse bütün maç hasılatını küfür cezalarını ödemek için kullandıklarını söylemişti.
Geçen hafta bjk için yaptıkları tribün şovdan sonra küfretmek yerine: "İT is fener" diye tempo tutsalar yeter. Tabi maç sağlama alındıktan sonra ve illa fenere taş atmak ihtiyacı hissediliyorsa!
Anons sitemi geri geliyor. Bakalım adam gibi uygulayabilecekler mi? Yoksa 'I love you Şenol' türünden bir laf dendiğinde de anons yaptıracaklar mı? Malum bu söze anons isteyen zat şu anki MHK başkanı Mustafa Çapulcu, inşallah onu örnek almazlar.
Ergun Gürsoy, nerdeyse bütün maç hasılatını küfür cezalarını ödemek için kullandıklarını söylemişti.
Geçen hafta bjk için yaptıkları tribün şovdan sonra küfretmek yerine: "İT is fener" diye tempo tutsalar yeter. Tabi maç sağlama alındıktan sonra ve illa fenere taş atmak ihtiyacı hissediliyorsa!
Meczup
-
KISA SAMSUN
Samsun'u yenemezlerse, cikipta sampiyonlugun en buyuk adayiyiz demesinler.
Gumus tepsi de yine veriyoruz gibi
Gumus tepsi de yine veriyoruz gibi
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC