Mustafa Dogan wrote:Ersun Yalan uzun forvetlerle oynamadı mı? Havadan oynadı mı demişim ben? Önce düzgün oku sonra salla!
Sen sevmediğin adamlar hakkında atıp tutma hakkına sahipsinde, senden başkası konuşamaz mı? Bu forumda fenerliler bile senin kadar yalan yanlış konuşmuyor, konuşsada en azından mevzu futbol oluyor! Sen maşallah bütün ideolojik saplantılarını kusuyorsun! Bu forumda sallama hakkı sadece sende değil, bunu kafana sok!
Ozan Ersoy wrote:
Elestirecegiz diye yalan yanlis konusmayalim.
Ozan Ersoy
Tarzin ve kullandigin kelimeler hic hos degil. Ozanla ayni fikirde olmayabilirsin ki olabilir. Ben defalarca tartistim. Ama hicbir zaman degerini, yorumlama gucunu ve bilgisini gozardi etmedim, her zaman saygi duydum ve deger verdim. Cokta severim insan olarak ayrica. Ayrica sunu soyleyeyim FB'yide en azbenim senin kadar sever, emin ol:-))
Onun icin kisisellesmeden uzak dur ve lutfen kelimelerini dogru seciver. Sallamak, kusmak, yanlıs konusmak,
gibi kelimelerden ve emir cumlelerinden uzak durmani rica ediyorum.
Bu kelimeleri ve emir kipini kullanmadan soylediklerini acikliyamiyorsan,
lutfen cevap yazma.
Devam ederse, mudahale etmek zorunda kalacagim.
Yukarıdaki yaziyi mesela soyle yazabilirdin:
''Ozan Ersoyun futbolla ilgili yorumla yapma hakki oldugu kadar, her forum katilaninin olmalidir. Katilsakta katilmasakta saygi duymaliyiz. Ersun Yanal'in Hakani Milli TAkimda sisteme uymuyor diye cikarmasina ragmen, kendi takimlarinda ısrarla uzun ve pivot forvetle oynattigindan , Hakani dislamasi bence sistemden degil, FB lobisinin Hakani ve milli takimdaki GSlileri elimine etme stratejisi sonucudur. Yani kisiseldir ve kotu niyetlidir.
Ayrica forumda , forum kurallarina aykiri bir sekilde politik yaklasimlarin yazilmasi hos olmuyor''
O zaman ben dahil bircok kisi sana katilirdik, simdi ise hos karsilamiyoruz.
----
Cengiz agbi hakli. Sabrinin yaptigi dogru. Eger ofsaytta degilsen, her GS oyuncu topu sonuna kadar iceri itmeye gayret etmelidir. Top camura takilir,yon degistirir, adam celer. Sen isini garantiye al.Kaldiki pozisyonun basinda sutu ceken o, yani baslattigi pozisyonu takip ediyor, ki bu da bir nevi rebound toplamak. GS'nin amaci Karani gol krali yapmak degil, olabildigince cok gol atip puan toplamak.
Necati ve Volkanin, Karana kosma dingilligi ise cok ayip. Su Volkani, Karan yakiyor zaten. Cok temiz kalpli ve iyiniyetli oldugu soyleniyor, ama bir turlu Karanin uydusundan cikamadi.
Galatasaray , ne olursa olsa, kac para isterse istesin , Songu birakmamali.
Bu takima ruh veriyor,liderlik yapiyor, mücadele ediyor. 4 yillik mukaveleyi koyar ve kaptan yapilmali, en azindan 2. kaptan. Adam hali hazirda Afrikanin en cok milliolmus oyuncusu ve Kamerun gibi bir takimin kaptani. Yasida 30'un altinda. Songun golunde Hakanin ne yaptigini bende cok anlamadim ama, yagmurdan kaygan olmus zeminde o sutu cikarmayi akil eden Songun hakkini bence ilk once verin. Bir de tabii adama (Vestelli) gelmeden falso da aliyor.
Dun Hakanin 90 dakika oynamasi gerekiyordu, bu klubun sembollerinden biridir, sahadaki 11'i belirleyen her zaman form ve fizik durumu degil, ama bazen boyle ilkelerde ve durusta konulmalidir. Buyuk takim olmak bunu gerektirir. Belki fizik gucunden darbe alirsiniz, ama moral gucune ve takim olma ruhuna katki yaparsiniz. Yani '' Biz sembol olmus cocuklarimizi yedirmeyiz, ite ugursuz yem etmeyiz, sonuna kadar arkasinda dururuz''. Dusunsenize yeni yetisen genclere nasil kuvvetli bir mesaj veriyorsunuz, ne kadar ait olma duygusu ve ruh kazandiriyorsunuz. Birde tabii rakip takima yarattigi psikolojik etkiyi dusunun. O Yas grubu Hakani seyrederek buyudu. Karmasik duygular icindeler. Hem bos birakmiyorlar, hem saygi duyuyorlar, hemde sert girmiyorlar. Kafa karisikligi yaratiyor. Ayrica dunku Vestel uzun boylu bir takimdi, gerek havadan gerekse yerden defansta katkisi oldu Hakanin.
Bundan sonraki maclarda 30-35 dakika sonradan girsin , zaten o da bunu kabullenmis.