Kerem Tezic wrote:Becali'yi Kayinco Pope'yi bir kenara koyalim simdilik dunku maclara hic yorum olmamis. Futbola doyduk, ben futbolu hatirladim. En basta Messi. Bu cocuk yeni Maradona olabilir o ne teknik, o ne hirs, o ne zeka, o ne guc (18 yasinda ve kisa olmasina ragmen). Ronaldinho sonradan acildi ama tam dökturdu. Morinho'ya cok iyi oldu. Suratina manda yellenmis gibi bakiyordu mactan sonra baktim hala hakemlere catiyor. A be essek, kalkmis 18 yasindaki cocugun bacaklarini kirmalari icin oyuncularina talimat vermissin olacagi budur. Az kaldi sakatliyorlardi Messi'yi. Hakemi cok begendim bu kararindan dolayi.
Benim takimim Liverpool'dur. Sampiyon Klupler veya devler ligi denince akla uc isim gelir Liverpool, Real ve Milan. Chelsea gibi mafya parasi ile birsey olacagini sanan yeni yetmelere iyi ders oldu bu. Gitsinler simdi Wigan'i mi yeniyorlar ne yapiyorlarsa yapsinlar ama Avrupa arenasina kendini bir halt sanip cikarsan kicinin ustune civi gibi cakarlar böyle.
Liverpool Benfica engelini gecsin bu kupayi gene alir. Yalniz Ozan'dan Arsenal- Real macinin (2. mac) analizini alalim bir. Ben real eler diyorum gene de. Gerci Makalele gittiginden beri bellerini dogrultamadilar ama deplasmanda daha rahat oynuyorlar gibi.
salı ve çarşamba maçların dördünü canlı seyrettim.Daha doğrusu her iki gün 4x2 maçı canlı seyrettim. Uydudan aynı anda 4 maçı canlı veren portekiz sport tv multi jogos adı altında tv ekranını dörde bölmüşler. Dört maç aynı anda ekranda. Hangisinde gol veya önemli pozisyon varsa o görüntün üzerine basıp full screen yapıp tüm golleri canlı seyredeyim dedim.
Toplam 8 maçta çarşamba günkü 4 maç inanılmaz zevkli geçti. Ajax-inter, rangers-villareal hatta bremen-juventus maçları inanılmaz güzel geçti.
Fakat tek maç vardı ki o maç oynanıyor mu duruyor mu pek anlayamadım. Salı gecesi ekranı dörde böldükten sonra sol üst köşedeki benfica-liverpool maçı sanki durarak oynandı. 8 maçın içerisinde en zevksizi ve ağır olanı bu maç oldu.
Liverpool geçen seneki kafasıyla devam ediyor. bu gidişle kupayı alırlarsa da şaşırmam.
Ama bir tarafta messi, ronaldinho, etoo, deco gibi adamlarla şov yapan takım varken liverpool'un kupayı alması da bana göre çok haksızlık olur.