Cengiz Akgun wrote:Diyarbakirda "heyvanlar" sahayi basip maci tatil ettirmi$ler. Kimse duymadi mi bu olayi yahu.
Livescore'da suspended gordum, ben de merak ettim, ama son dakika haberlerinde yoktu nedense.
48' Gokhan cok guzel posisyon yakaladi, defans arkasina sarkti. Yalniz ofsayt kokuyor pozisyon. Vurusu Rustu'den sekti, Sergen'e carpan top az daha gol oluyordu.
Umit kayihan: Besiktas kanatlari cok guzel kapatiyor, Fenerbahce sadece gobekten gelmeye calisiyor.
50': Bir yan topta Cordoba guzel cikti aldi. Ardindan bir Besiktas ataginda Sergen topla epey oynadi, mudahale gelmedi, Ahmet Hassan'a verdi, o kelberson'a birakti, az farkla aut.
Tuncay guzel vurdu, Cordoba guzel kurtardi. Gununde bir Cordobaya gol atmak cok zor. Besiktas ileri cok guzel cikiyor. Gokhan gulec biraz tecrubesiz, belki Bobo, veya Tomas Jun oyuna girse daha iyi olur.
55':Klasik bir Fenerbahce duran topunda Alex altipasa cok guzel gonderdi, Luciano vurdu korner. Kornerde karambolden sonuc cikmadi. Fenerbahce bu dakikalarda bastiracak.
Iikinci bir duran toptan gol geldi su anda 1-0 Sag caprazdan tac cizgisinden duran top yine ayni noktaya, Tuncay vuruyor topu ve gol. Besiktaslilar itiraz ediyor faul kararina.
Besiktas sakin oynamaya devam ederse ve ileri ucta biraz daha dikkatli olursa beraberligi saglayabilir.
59': Fener korneri. Alex seyirciyi costurmaya calisiyor. fenerbahce hic de baskin oynamadigi macta duran toplarla baski kuruyor, cok ilginc.
Fenerbahce savunmada paslasiyor taraftar oley cekiyor, hakkaten ilginc. Adamlar sampiyon oldu sanki. Daha 30 dakika var.
62': Alex'in sutu korner. Taraftar baski kurdu bu dakikalarda Besiktas oyun kuramiyor.
Kayihan: Umit Serkan yer degisikligi takima dinamizm getirdi diyor ama bence salliyor. Takima dinamizm getiren Alex'in kullandigi duran toplar.
Mehmet Sedef cikiyor Ibrahim Akin giriyor.
Besiktasin golu 1-1 Gol Sergen.
Fener defansi goz gore gore gole engel olamadi. 3 sut ard arda geldi kaleye, Fenerliler reboundu alamadi. En son sergen voleyle gonderdi topu kaleye.
Bobo oyuna girmeye hazirlaniyormus. Bir yan tipta Cordoba tuttu topu. Ardindan I. Akin ceza sahasina girdi topu ayagindan acti.
Gokhan Gulec cikiyor Bobo giriyor. Tahmin ettigimdegisikliki, Gokhan biraz tecrubesizdi. Simdi Bobo ile ikinci bir gol gelebilir.
Sergen'in ikinci golu, 2-1 ofsayt mi acaba? Bir daha bakalim.
Ama ne olursa olsun Fener savunmasi cok kotu. Defans hic bir mudahale yapamiyor. bence Serkan Umit degisikligi takimi bozdu. Ofsayt yokmus gordugum kadariyla.
Besiktas cok iyi. Sergen 18lik delikanlilar gibi kosuyor masallah.
Tumer de cok iyi. Ahmet Hassan'in da top teknigi guzel/.
75'
Yine bir korner, ve Nobre'nin golu. Durum 2-2. BU toplara yapacak bir sey yok. Nobre cok iyi kafa vuran bir oyuncu.
Ahmet Hassan ceza sahasinda ofsayt duraklamasi var ama degil. Simdi korner. Sonuc yok.
Sari kart Sergen'e. Sergen defansta da cok cabaliyor bugun. Bu maci almaya kararli.
Birazdan Semih girecek oyuna.
bence Besiktas bastirmaya devam etmeli. Arkaya yaslandiklari an gol yerler.
Tuncay cikioyr, Semih giriyor. Tuncay'in cikmasi Fener acisindan iyi olmadi bence ama belli olmaz tabi. Boyle dedim ama Semih Girer girmez guzel bir pozisyona girdi Cordoba son anda cikardi.
83' Ibrahim Akin'a uzun top, korner.
Nobre-Semih cift santrfor, Anelka kanata oynuyor.
Valla bu macin hakki beraberlik. dakika 86.
daika 88' Korneri fener kullaniyor. NObre epey cekiliyor kornerlerde.
89' OOO cok sert mudahale Tumer''den. Tumer sari kart aliyor. Serbest vurus cok tehlikeli yerden Alex kullanacak. Simdi korner.sonuc yok.
92' Koray Semh'e faul yapiyor. Sol caprazdan serbest vurus.
Mac 2-2 bitiyor. Puan farki 1.
Sergen diyorum baska bir sey demiyorum./