Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Selcuk kaleciye giden faul atti Uzun topla geliyorlar, tac. Fena oynamiyoruz. Turkiye diye Tezahurat yapanlari isitiyorum, Cok top kaybi var. Yari voley Volkan topu koseden cikardi.
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Simdi isime donebilirim . Yine son dakika'da bi bokluk cikacak diye nefes alamadim burda. Neyse hepimize gecmis olsun. EN BUYUK DANIMARKA BASKA BUYUK YOK
Cemal Savas wrote:Defanstan dan dun cikiyoruz.Tac atarken zamandan calindigi icin sari kart yedik. Uzatmalardayiz.
Yahu mac bitmis Cemal bey, tabeleadan mi koyuyorsunuz?
Ben maci alrkadasin verdigi linkten izliyorum. Korean Tv ???Yaziladiktan 30 saniye sonra mac bitti. Simdi yeni bir mac baslayacak. Ben sevdim bu kanali. Kamerun oynayacak bizim Song(4 numara) kaptan yahu. Afrika grubu sanirim. Isim olmasa seyredecegim.