Hasan Tezcan wrote:Soruna cevabim cok kisa ve net olacak...Juventus macini neden dusunuyor, RM macini almaya baksin, kendisini daha iyi duruma sokmus olur, ama ezik oldugu icin Juventus macina bel baglamis simdiden. Onu da alamaz bu anlayis ile. GS'i deneme tahtasi yapti...yaziklar olsun sana Tugay.
Ayni frekansta degiliz. SOrumun cevabi bu olamaz. Ben sana groupta birinciligi pratik olarak garantilemis RM mi GS'in rakibi yoksa Juventus mu dedim ikinci tura cikma konusunda. Ustelik gelecek mac da Juventus ile. Juventusu yenemezsen ikinci turu unut. RM yensen bile yetmez ayni milli takimin durumu gibi direkten donersin. Juventus RM maclarini bitirdi. Onundeki iki maci almak icin oynayacak. Adamda yen Juventusu al eline direksiyonu onlar dusunsunler demis. RM maci formalite maci GS icin. O gun geldiginde isler bitmis olacak buyuk bir ihtimal ile. Juventus maci su anda en kritik mac. Ne diye alip basini gitmis RM isin icine sokuyorsun anlamis degilim. Yen Juventusu eger san ve serefin icinse RM de yen.
Kondisyon sorunun ve sakatliklar durumunun sorumlusu Mancini ekibi degil. Takimi sezon basinda Terim ve ekibi hazirladi ve Ekimin basinda sepetlendiler. Bugune kadar kondisyon depolamamis ve yanlis calistirilmis bir takimin vebalini Mancini ve ekibinden soramazsin. Ikinci yari icin ara verildiginde Mancini ancak ikinci devre icin sorumluluk alir. O zaman ona sorarlar madem kondisyonlari bozuktu sen ne yaptin diye sorarsin o zaman hala ikinci yarida bu sekilde oynarlarsa.
Transferler yapildiginda konusmak lazim. Ne alindi ne verildi gormeden simdiden Mancini'yi karalamanin bir anlami yok. Ilk sene sampiyonluk az daha playoff'da FB'ye gidiyordu. SS korku daglari bekledi 0-0'a var gucleri ile yatildi. Gecen sene ise bu zamanlar yine SL ayni kaos'u yasiyorduk. Ilk uc mac kaybedilmis ben de acmis agzimi yaziyordum. Drogba ve Snijder alindi ki bunlara Terim efendinin karsi ciktigi soyleniyor. Bu sayede ikinci turda bir tur atladik deniyorsa da Terim umulmadik bir sekilde son uc maci kazanip ikinci tura cikmasi ile moral geldi. Duzluge cikildi. Bunu kabul ediyorum. Ama GS iki senedir dogru duzgun oynamiyordu. FB'nin icine dustugu koas ile lig alindi. Terim ile bu sene ilk dort mac oynandi. Hangi macta bu takim iyi idi de simdi kotu oldu. BJK kendi seyircisi ile ayagina kursun sikmasa o mactada geriden gelinip mac alinamazdi. Takim Hasan Sas ve Davala'nin elinde yerlerde surunuyordu. Nitekim RM'den alti tane de afiyetle yedi. Sen elbette istedigini yaz. Yalniz Terim'in gunahlarini Mancini uzerinden temizleme. Mancini daha geleli bir ay ancak oldu. Elinde bunlar var ona gore bir seyler yapmaya calisiyor.Hasan Tezcan wrote:Transfere az kaldi arkadaslar, gelin görun hazirlanacak cöplugu. Yeni bir Rijkaard dönemi ile karsi karsiyayiz...simdi cikip bazilariniz 'bu zihniyet ile olacagi o' ve 'FT'in cöplugune ne demeli' diyecek ve kararlarin arkasinda sonuna kadar duracak.
FT'in cöplugu ile 2 sene ust uste sampiyonluk SL de ceyrek final yasadik, sahada huzur vardi.
Simdi herkes kendi kabuguna cekilmis, ben ise patir patir yaziyorum.
Bu arada Umut'u Burak yuzunden harcamasina ben de icerlemeye basladim. Dun Burak yerine Umut'la baslasa idi belki sonuc baska olabilirdi.