Ölümü görüp sıtmaya razı oluyorlar fakat gene samimi değiller. Bu bir arınma fırsatı idi, ilk günlerde olağanüstü kongre yapıp AY'yi, yönetim kurulu ve idari personeli değiştirseler,Mehmet Gurdal Cetin wrote:Sanırım bugün yarın küme düştükleri açıklanır. Beklenen son geldi.
Az önce Aykut, Volkan, Emre basın toplantısı yaptı. Hala olayı kabullenememeleri ilginç.
Devamlı mesaj vermeler, bir yerlere ulaşmaya çalışmalar ve tribüne oyunlar.
Bank Asya kurtuluşları aslında, farkında değiller.
bank asyayla yırtarlardı. 1 sezonda geri dönerlerdi.. Hala bu pislikleri hem camia, hemde seyirci olarak savundukları ve samimiyetsizce karşısındakini enayi yerine koyan söylemlere ve yönlendirmelere başvurdukları için hasar çok ağır olacak. Boşuna vakit kaybettiler. Şimdi amatöre yollanmaya(en az 2-3 yıl yoklar), yüzlerce milyon dolar tazminat ödemeye,(Bursaya, digitürke, trabzona, diğer klüplere, sponsorlara, oyunculara, anlaşması olanlara, iddia ve spor totoya), 3 yıl avrupadan men edilmeye, savcıya, hakimlere, futbol federasyonuna, UEFA'ya hakaret edip baskı altına çalıştıkları için klübü hedef haline getirdiklerinden son 10 yılı kapsayan detaylı bir mali ve idari denetleme sonucu ortaya çıkacak yeni pisliklerin cezasına falan katlansınlar.
Ortaya farzedelimki 300-400 milyon dolar zarar çıksa ve bunu yönetim kurulu üyelerine fatura etse FB kongre üyeleri , hoş olmaz mı? Hadi beyler 50 milyon euro adam başına, aziz sen 100 veriyorsun, birde FB tarihinde istenmeyen adam ilan edilip tesislere falan giremeyeceksin. Yani Topuktan bir zahmet topukla..
(Son dakika haberi:Bu arada Şişli Etfal Hastanesi ve Bakırköy SSK'da diğer sponsorluklarla ilgileniyormuş. )
Daha bu işin borsa ayağı, hakemler ayağı, spor basınında tekel oluşturan network ayağı ,
diğer spor dallarında yaptıkları usulsüzlükler var.
Birde GS'ye kızıyorlar. Şenez Erzik Fenerli, Başbakan Fenerli, savcı Fenerli, komiser fenerli, hakim fenerli, Federasyon Başkanı Mıhmıt Ili ıydınlır Fenerli. GS bunun neresinde?
Ama gel görki UEFA müfettişi Pierre Cormu, kor!!
PS*:MGÇ , bana özelden ulaşırmısın?